Kolíbka je objednaná, cca v úterý přijde . Zatím jsem s H10 maximálně spokojenej, je to super stroj, akorát mi trochu blbne SW v počítači, takže se ještě pokusím o upgrade firmware.Fredy_Brown píše:Jako na přehrávání je to kvělej stroj, sám sem o jeho koupi přemýšlel.Jádro píše:Uvažuju o koupi tý blbý kolíbky (dalších 12 stovek...), takže by to asi šlo, jenom stále potřebuju někoho s tím kvalitním mikrofonem... AKG C1000S si na to půjčovat nebudu - to by mi u vchodu sebrali zcela určitěFredy_Brown píše:Zrdavím, koupil bych kvalitní lístky na sezení, nemáte někdo navíc?
Díky
*edit: jinak co se debaty o nahrání koncertu na portable player týče (sám jsem to zkoušel na Creative ZEN)....ten vestavěnej mikrofon vám to nepobere, na to, aby to aspon nějak znělo, potřebujute recorder s externím mikrofonem. Pkud se nějak více zajímáte o audio, tak doporučuju: http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php
Cose pronesení potom týče, tak to ej v pohodě, portable playery nikomu nevadí + pokud půjdete jako jedni z prních do haly, tak vás skoro prohlížet nebudou.
Zjistil jsem, že ten iRiver H10 má bohužel jen tři stupně nastavení kvality záznamu a blbouni v manuálu nepíšou co znamená to "high quality", takže to nějak budu muset otestovat...
Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
- md8590forever
- piper
tak abycom pomalu uvazovali nad tim jaky bude artwork toho zaznamu....Jádro píše:Kolíbka je objednaná, cca v úterý přijde . Zatím jsem s H10 maximálně spokojenej, je to super stroj, akorát mi trochu blbne SW v počítači, takže se ještě pokusím o upgrade firmware.Fredy_Brown píše:Jako na přehrávání je to kvělej stroj, sám sem o jeho koupi přemýšlel.Jádro píše: Uvažuju o koupi tý blbý kolíbky (dalších 12 stovek...), takže by to asi šlo, jenom stále potřebuju někoho s tím kvalitním mikrofonem... AKG C1000S si na to půjčovat nebudu - to by mi u vchodu sebrali zcela určitě
Zjistil jsem, že ten iRiver H10 má bohužel jen tři stupně nastavení kvality záznamu a blbouni v manuálu nepíšou co znamená to "high quality", takže to nějak budu muset otestovat...
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond
Shine on you crazy diamond
- Fredy_Brown
- raver
- md8590forever
- piper
- Fredy_Brown
- raver
Takže mi pitomci poslali kolíbku k U10 a nafakturovali mi tu k H10...Takže jsem jim to poslal zpátky a budu čekat, až mi pošlou tu správnou...md8590forever píše:tak abycom pomalu uvazovali nad tim jaky bude artwork toho zaznamu....Jadro píše:Kolíbka je objednaná, cca v úterý přijde . Zatím jsem s H10 maximálně spokojenej, je to super stroj, akorát mi trochu blbne SW v počítači, takže se ještě pokusím o upgrade firmware.
Pokud by někdo o H10 uvažoval, tak moje prozatímní poznatky:
Asi to neumí fungovat jako Mass storage (tzn. není to vidět jako další disk), alespoň s tou verzí firmware, kterou mám (plánuju upgrade).
Originální software mi stále nefunguje, jak má... Jedinej způsob, jak do toho narvat muziku je nainstaloval si novej Winamp, ten to naštěstí zvládne bez keců.
Windows Media Player 9 to sice umí taky, ale pořád vnucuje konverze do wmv narozdíl od winampu. Zkusil jsem WMP10 a ten už pro sichr ten přehrávač ani nerozpozná...
Zajímavý je, že doma mi to přehrávač najde jenom při bootu do Windows a v práci úplně bez problému při připojení přes USB. Oba počítače jsou WinXP Pro + aktualizace...Nechápačka...
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
Klasika
mam ted na stole 2 jebky co delaj neco podobnyho :!: :!:
philips Gogear
a tohle Multiunit MPF334 akorat ze 1G
Philips kompik najde jako hdd ale kdyz tam neco naleju i do ty spolecny slozky tak to nenajde jedine pres soft co ktomu davaj
Multiunit MPF334 ten zase nahrava sice do wavu ale 32k 16khz :!: :!: :!:
mam ted na stole 2 jebky co delaj neco podobnyho :!: :!:
philips Gogear
a tohle Multiunit MPF334 akorat ze 1G
Philips kompik najde jako hdd ale kdyz tam neco naleju i do ty spolecny slozky tak to nenajde jedine pres soft co ktomu davaj
Multiunit MPF334 ten zase nahrava sice do wavu ale 32k 16khz :!: :!: :!:
?Vyhrajte s expertem vstupenky na koncert Rogera Waterse? ( který se koná dne 13.4.2007 v pražské Sazka Areně.
Soutěž bude probíhat od 5. března 2007 do 12. března 2007 na prodejnách sítě expert
Účastníkem soutěže se stane každý, který vhodí do označeného slosovacího boxu vyplněný soutěžní kupón se všemi požadovanými údaji,
Soutěžní kupón je součástí akčního letáku sítě prodejen organizátora s platností od 5.3.2007 do 12.3.2007.
Každý se může soutěže zúčastnit pouze jedním vyplněným soutěžním kuponem.
Dvacet výherců, kteří obdrží po dvou vstupenkách na koncert Rogera Waterse vylosuje organizátor nejpozději do 20 dnů po ukončení soutěže
a to ze soutěžících, kteří splnili podmínky účasti.
Informace o výhercích a cenách budou zveřejněny na internetových stránkách www.expertcr.cz dne 3.4.2007.
Výherci budou vyzváni k převzetí vstupenek, ale pokud se o ně nepřihlásí do 12.4.2007, cena propadá.
Vstupenky si mohou výherci převzít osobně v sídle organizátora nebo mu budou po dohodě zaslány doporučenou poštou.