TAK JAKÉ JSOU DOJMY Z PRAHY??????

in the flesh

Moderátor: bery

Odpovědět
proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: jak to vidim ja

Příspěvek od proti »

jarecek píše:zdravim, floydy posloucham nejakych 20 let od utleho detsvi (drive diky otci, kterej to valil vsude a pak uz sam kvuli sobe), ale nikdy jsem nemel potrebu to s nekym sdilet. mi znami pf neposlouchaji, jsem takovy samorost. az snaha najit nejake fotky z koncertu rw me donutila se zapojit. takze jsem nasel vas (nevim, jestli je nejaky vetsi board venovany pf) a aby se nereklo, tak prispivam taky svoji troskou do mlyna. muj report zde:

http://kmlide.sblog.cz/2007/04/16/199

btw. je zvlastni, ze jste vsichni po tom koncertu tak enthusiasticti. jen u jednoho cloveka jsem zde zaznamenal podobne pocity, jako jsem mel ja. viz posledni odstavec meho reportu.

btw. mam k dispozici mp3 (vcelku) se zaznamem dsotml, je to z lonskeho roku z ameriky. setlist je na vlas stejny jako byl v praze. ma o to nekdo zajem? muzu vystavit na ftp a dat link ke stazeni. akorat nevim, kam to postovat. nechci byt ot.
Welcome to the Forum!

Ja osobne bych mel zajem o ty mp3 + Informace (Datum atd.)

K pocitu melancholie - je to snad (jako ostatne i v zivote) o urcitem pozitivnim pristupu... znas ten vtip o poloprazdne flasce rumu - optimista rika, ze je poloplna a pesimista, ze je poloprazdna. Show Must Go On!
Zivot jde dal...

jarecek
stranger

show must go on

Příspěvek od jarecek »

no, to je tezky, kdyz clovek dlouhodobe bojuje s vnitrnim nihilismem a existencionalnimi depresemi. ale to sem nepatri. mp3 ma samozrejme datum i mesto a misto hrani, jen to ted nevim z hlavy. zitra to vezmu do worku a hodim na ftp. kam to mam linkovat? sem? nebo je tu na podobne veci nejaky specialni thread?
is there anybody .. out there?

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

Link muzes hodit asi do sekce "Neoficialni nahravky":
http://pinkfloyd.o106.com/forum/viewforum.php?f=20

Ad nihilizmus a deprese: Kazdy z nas mame svou vlastni stenu, sve cervy v mozgu (and the worms ate into his brain), silence v hlave (lunatic is in my head) - jde o to zborit to vsechno - vim ze to jde tezce (mluvim z vlastni zkusenosti), ale JDE TO! Mam to za sebou...

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: show must go on

Příspěvek od bery »

jarecek píše:no, to je tezky, kdyz clovek dlouhodobe bojuje s vnitrnim nihilismem a existencionalnimi depresemi. ale to sem nepatri. mp3 ma samozrejme datum i mesto a misto hrani, jen to ted nevim z hlavy. zitra to vezmu do worku a hodim na ftp. kam to mam linkovat? sem? nebo je tu na podobne veci nejaky specialni thread?
Vítej u nás, tvůj report si určitě přečtu.
Pokud jde o ty mp3 tak jak psal Proti. Vytvoř nový thread kde v názvu bude vše podstatné, např. Roger Waters 5.7.2006 MSG ...
...and after all we're only ordinary men Obrázek

uživatel
seer of visions
Kontaktovat uživatele:

Re: jak to vidim ja

Příspěvek od uživatel »

jarecek píše:zdravim, floydy posloucham nejakych 20 let od utleho detsvi (drive diky otci, kterej to valil vsude a pak uz sam kvuli sobe), ale nikdy jsem nemel potrebu to s nekym sdilet. mi znami pf neposlouchaji, jsem takovy samorost. az snaha najit nejake fotky z koncertu rw me donutila se zapojit. takze jsem nasel vas (nevim, jestli je nejaky vetsi board venovany pf) a aby se nereklo, tak prispivam taky svoji troskou do mlyna. muj report zde:

http://kmlide.sblog.cz/2007/04/16/199

btw. je zvlastni, ze jste vsichni po tom koncertu tak enthusiasticti. jen u jednoho cloveka jsem zde zaznamenal podobne pocity, jako jsem mel ja. viz posledni odstavec meho reportu.

btw. mam k dispozici mp3 (vcelku) se zaznamem dsotml, je to z lonskeho roku z ameriky. setlist je na vlas stejny jako byl v praze. ma o to nekdo zajem? muzu vystavit na ftp a dat link ke stazeni. akorat nevim, kam to postovat. nechci byt ot.
cetla jsem tvuj report...v tvem poslednim odstavci mi pripada, ze mluvis o Rogerovi jako by byl mrtvy :( je fakt, ze uz je to pán v letech a ze se to podepisuje na jeho vzhledu hlavne v obliceji, ale je to porad roger a vzdycky bude. a dokud bude hrat a zpivat, nebudu si pripoustet, ze ho pak budu poslouchat uz jen z nahravek
SHINE ON!

jarecek
stranger

pan v letech

Příspěvek od jarecek »

jo, jenze ja zkratka neumim videt veci v horizontu peti let. kratkozrakost mi neni vlastni. vidim za horizont udalosti. a pak ten pocitovej result nemuze byt jinej. uteklo to hrozne rychle ..

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

Je to uz hodne off topic... :roll:
Zivot je taky o tom, prozit pritomnost - tak jak je a nevnimat ji z pohledu cloveka - cerva, ktery stejne jednou zemre.... To neni o kratkozrakosti, ale o tom, prozit (citove naplno) pritomny okamzik a nekoukat se na to, ze "vse jednou skonci"... takovy je zivot. Proc bych se mel trapit, ze nekdo odejde - vsichni pujdem - zivot je nutne prozit a ne jen prezit. Videt za horizont, znamena taky koukat se, taky na cestu po ktere kracim... Uvazovat ze to (vse) skonci, ze jednou zemru... to je fajn - ale jde o to "uvazovat spravnym zpusobem". Vsechno utece hrozne rychle - i nase zivoty - to neznamena ale, ze nad tim budu JEN smutnit...
Naposledy upravil(a) proti dne 18.04.2007 13:54:55, celkem upraveno 1 x.

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

jarecek píše:jo, jenze ja zkratka neumim videt veci v horizontu peti let. kratkozrakost mi neni vlastni. vidim za horizont udalosti. a pak ten pocitovej result nemuze byt jinej. uteklo to hrozne rychle ..
Jarecek: pěkný report, ten poslední odstavec..no bohužel mě občas napadne to stejné, ale to je život. Každopádně zatím to tak zlé nebude myslím že nás Roger a ostaní můžou ještě lecčím s překvapit.

Pokud jde o menší ovace písní z Final Cutu a Rogerových sólovek - to je zmíněno snad ve všech recenzích a reportech, no řekl bych že je to tím že většina lidí co tam byla znají hlavně Pink Floyd, přiznejme si že fanoušků Rogera Waterse je rozhodně méně než fanoušků PF.
Většina lidí co tam byla zná Wall, DSOTM, WYWH.. takže mě to vůbec nepřekvapilo.
Kdyby tam byli jen fanoušci RW tak by se určitě nejvíc řvalo právě u písní z ATD, Final Cutu, The Wall samozřejmě....

jarecek
stranger

on topic

Příspěvek od jarecek »

tak na to dlabeme, stejne to nerozsekneme. kazdej, at si svet vidi a citi, jak chce. stejne na tom nesejde. jeste ke koncertu. uz se to netyka primo performance, ale byl jsem v sazka arene poprve a ten odchod je des bes. tmo arena je proti tomu selanka. tam za par minut clovek dojde na misto a stejne tak odejde. v sazka arene se jeste celkem da prijit, ale odejit z plochy, to je teda masakr, kdo ty chodby a exity vymyslel, no nevim. ale architekture techhle stanku nerozumim, nechci nekomu krivdit .. docela lituji tech patnact tisic vysmazenych lidicek, co se budou tlacit rano ven po sensation white.

jarecek
stranger

Příspěvek od jarecek »

bery píše: Pokud jde o menší ovace písní z Final Cutu a Rogerových sólovek - to je zmíněno snad ve všech recenzích a reportech, no řekl bych že je to tím že většina lidí co tam byla znají hlavně Pink Floyd, přiznejme si že fanoušků Rogera Waterse je rozhodně méně než fanoušků PF.
Většina lidí co tam byla zná Wall, DSOTM, WYWH.. takže mě to vůbec nepřekvapilo.
Kdyby tam byli jen fanoušci RW tak by se určitě nejvíc řvalo právě u písní z ATD, Final Cutu, The Wall samozřejmě....
to, ze je final cut min znamy, urcite svoji roli sehralo. ale rekl bych, ze i na solovy veci publikum reagovalo lip, nez na final cut (a pritom je to jeste pf, i kdyz dost v uvozovkach). spis vidim problem v tom, ze final cut je vnimano opravdu (narozdil treba od atd) jako takovej nepodarek, co se uplacal ze zbytku zdi. a navic je to urcite pro radu lidi symbol rozpadu pf, i kdyz je zcela obvious, ze ten rozpad zacal uz vlastne od dsotm. tedy od doby, kdy si na autorstvi pf zacal waters delat monopol.

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Je pravda že dle zkušeností je opravdu Final Cut spíše pro ty ortodoxnější fanoušky RW, srovnávat s deskama PF asi nemá smysl. Osobně srovnávám spíše se sólovou tvorbou RW.

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

Pokud jde o ovace na kousky z Final Cut, resp. Amused to Death - ja osobne - kdyz jsem si uvedomil o cem zpiva, tak taky mi nebylo moc do tleskani a kriceni - snad je to o tom obsahu (seka do zil a do svedomi), nez o tom, ze to lidi neznaji.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Já teda nevím, ale mně přišlo, že při Perfect Sense málem spadla arena :D

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

paulie píše:Já teda nevím, ale mně přišlo, že při Perfect Sense málem spadla arena :D
To nemohu posoudit - v tu chvilku jsem sledoval jen Rogera, to ostatni jsem nevnimal...

jarecek
stranger

rozdil

Příspěvek od jarecek »

mozna byl ten rozdil i proto, ze narozdil od veci z final cut, co byly hodne sklicujici, byly ty solovy veci spis provokujici. proto lide ozili (viz perfect sense). dalsi veci je, ze ty solovky jsou prece jen ve svym sdeleni primocarejsi a ponekud heslovitejsi. coz ovsem narozdil od nekterych chytrackych publicistu nepovazuji za nejakej prohresek. to, ze se message dostane k recipientovi srozumitelneji, neznamena, ze se jedna o nejakou tupou proklamaci. watersova muzika je intelektualnejsi, nez 99 procent soudobe hudebni produkce.

a vubec, pro me byla nejlepsi sheep. to se se studiovkou proste nedalo srovnat. skvelej rock´n´roll s naprosto vymazlenymi progresivnimi pasazemi :)

Odpovědět