Kniha "Comfortably Numb - A History Of The Wall"
Moderátor: bery
Já ji objednal na www.vltava.cz (je tam s blbě přepsaným názvem "Reflections of the wall") a je i na www.audio3.cz za 518,-. Fakt se na to těšim, mohlo by to bejt hodně dobrý...divim se, že se o tomhle DVD mezi Floydovskou komunitou zase tolik nemluví...aby v tom nebyl nějakej háček, ale snad ne...
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
pak nám dej vědět, jestli to dvd stojí za to mítOndřej píše:Já ji objednal na www.vltava.cz (je tam s blbě přepsaným názvem "Reflections of the wall") a je i na www.audio3.cz za 518,-. Fakt se na to těšim, mohlo by to bejt hodně dobrý...divim se, že se o tomhle DVD mezi Floydovskou komunitou zase tolik nemluví...aby v tom nebyl nějakej háček, ale snad ne...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Jasný, napíšu. Podle mě to bude něco jako ten dokument "Behind The Wall", akorát o hodně delší a podrobnější. Prostě rozhovory prostříhaný záběrama z nahrávání, a z koncertů. Od tý knížky teda nevim, co mám čekat, ale snad bude za něco stát...kdyby byla o ničem, tak jí tam nedávaj. Docela mě teda štve, že takovýhle věci nevydávaj v češtině, (třeba ta knížka "Comfortably Numb" česky a v český distribuci...), myslim, že v Čechách by po tom byla docela poptávka...maj tady nehorázně moc fanoušků...i když v jaký zemi je nemaj...
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
- md8590forever
- piper
Platí i pro Inside outOndřej píše:Jasný, napíšu. Podle mě to bude něco jako ten dokument "Behind The Wall", akorát o hodně delší a podrobnější. Prostě rozhovory prostříhaný záběrama z nahrávání, a z koncertů. Od tý knížky teda nevim, co mám čekat, ale snad bude za něco stát...kdyby byla o ničem, tak jí tam nedávaj. Docela mě teda štve, že takovýhle věci nevydávaj v češtině, (třeba ta knížka "Comfortably Numb" česky a v český distribuci...), myslim, že v Čechách by po tom byla docela poptávka...maj tady nehorázně moc fanoušků...i když v jaký zemi je nemaj...
- highwayking
- legend
- Jiří Engliš
- piper
Re: Kniha "Comfortably Numb - A History Of The Wall"
Poslední příspěvek v tomto vlákně je už velmi, velmi starý.
Knihu jsem si objednal, ale už si nevzpomenu kdy to bylo.
Cena knihy nebyla to nejhorší. To poštovné vyšlo na 35 USD.
Při dnešních cenách si to ani netroufám odhadovat.
Fotografií je v ní poskrovnu, ani jejich kvalita není nic extra, ale fakty nabitá určitě!
Knihu jsem si objednal, ale už si nevzpomenu kdy to bylo.
Cena knihy nebyla to nejhorší. To poštovné vyšlo na 35 USD.
Při dnešních cenách si to ani netroufám odhadovat.
Fotografií je v ní poskrovnu, ani jejich kvalita není nic extra, ale fakty nabitá určitě!