panečku ,ta stará muzika má koule i dnes!
Co právě teď posloucháš??
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
To si piš!!!
já moc do historie nejdu - The Who - Eminence Front z alba Its Hard z roku 1982 (hehe to je stare jako ja
).
Nekde jsem rekl ze Roger Daltrey rekl ze tato pisen, kterou napsal (muj oblibenec) Pete Townshend, je jedina ktera na tom albu za neco stoji, s tim bych uplkne nesouhlasil ale tohle je fakt lahudka.
já moc do historie nejdu - The Who - Eminence Front z alba Its Hard z roku 1982 (hehe to je stare jako ja
Nekde jsem rekl ze Roger Daltrey rekl ze tato pisen, kterou napsal (muj oblibenec) Pete Townshend, je jedina ktera na tom albu za neco stoji, s tim bych uplkne nesouhlasil ale tohle je fakt lahudka.
...and after all we're only ordinary men 

- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Spíše co jsem dnes poslouchal.Aneb-Vrátil jsem se z koncertu k šedesátinám Vladimíra Mišíka a jeho hostů - Blue Efekt s Radimem Hladíkem, Merta, Třešňák.
Přijemná změna, zvláště pro to, když vidíte, jak má někdo chuť pořád tvořit a být nad životními těžkostmi., kterými jsou pro Mišíka berle, invalidní vozík.Takový večer nostalgického vzpomínání,do pravěku roku
v Česku, aneb od Flamenga a Kuře v hodinkách až po dnešní Etc.
Super večer.
Přijemná změna, zvláště pro to, když vidíte, jak má někdo chuť pořád tvořit a být nad životními těžkostmi., kterými jsou pro Mišíka berle, invalidní vozík.Takový večer nostalgického vzpomínání,do pravěku roku
v Česku, aneb od Flamenga a Kuře v hodinkách až po dnešní Etc.
Super večer.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- Fredy_Brown
- raver
No vzhledem k tomu, že český rock /omlouvám se za rokv čase totality moc možností nenabízel a muzika Mišíka mi byla blízká ze všech nejvíce, pak by bylo ostudou koncert nenavštívit,neb to bylo "za kopcem".fernetti píše:mišík je na vozejku???
a protože i sběratelsky se zařadil k mým top,viděl jsem ho naposledy živě před 28 lety!,pak jsem si neodpustil dojít si nechat do zákulisí podepsat cd od R.Hladíka a V.Mišíka.
Jak jsem s ním mluvil (myslím Vl.Mišíka/pak ač na podiu z něj optimismus nečišel,bylo setkání v šatně opravdu o tom, proč ten člověk hraje živě na koncertech. Musí ho to skutečně bavit a něco přinášet, neb na moji otázku co zdraví, zněla odpověď :"vidíš to je všechno moje"- majíc na mysli francouzké hole, invalidní vozík a trocha více pesimismu než na samotném podiu. Snad o to víc mi ten koncert dal.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele: