D.Gilmour a Gibson ??
Moderátor: bery
A co takovej Mark Knopfler...Za mlada hrál jedině na svůj rudej Stratocaster a teď ho pomalu nevezme do ruky, zrádce jeden a hraje si na Gibsonybery píše:Ano Gilmour hraje občas i na Les Paula, tahle fotka bude z The Wall live, na Gibsona tam hrál minimálně ABITW
Ale že hrál Gilmour zrovna ABITW na Gibsona, to mi teda hlava nebere!
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
možná bychom se ještě divili, jaké kytáry david použil ve studiových nahrávkách... ten les paul je spíš špička ledovce (na the wall ji použil, tuším, dvakrát - akorát si za nic na světe nevzpomenu, kde - holt se musím podívat na divided we fall), ale dost možná jej použil i jinde. schválně, jestli víte, co si myslím...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
No kdybych na to měl, tak si těch kytar taky koupim víc Každá z těch kytar má něco do sebe... Teď mám v plánu akorát nechat zrekonstruovat španělku, co máme doma, která je starší než já a byl to první nástroj, na kterej jsem se učil Máma si ji cca v šestnácti koupila asi za 140 Kčs
Mě teda fascinovala ta tmavá elektrika, kterou použil na DVD In Concert, Zaboha si nevzpomenu, co je to za kytaru
Mě teda fascinovala ta tmavá elektrika, kterou použil na DVD In Concert, Zaboha si nevzpomenu, co je to za kytaru
Jo to je asi onabery píše:Není to ta Gretsch Duo Jet?
Má hodně zajímavej zvuk
Naposledy upravil(a) Jádro dne 29.03.2007 12:40:46, celkem upraveno 1 x.
Všichni jistě znáte www.gilmourish.com Často si na tu stránku zajdu pro mnoho informací o Davidových kytarách. Skvělá je taky www.tonefromheaven.com
http://www.gilmourish.com/?page_id=159
http://www.gilmourish.com/?page_id=159
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Young hral tusim na LP, ale s vibrolou (bo jak se ty Gibsnacky pace rika)...jinak Gilmour ma myslim neakej unikatni LP Gold Top, s hodne malym seriovym cislem , tak proc by si na nej nezahral. Knopfler na strata urco nezanevrel...posledni koncert v praze prakticky nedrzel nic jinyho Pred tim hooodne pozival toho svyho custom penzu-suhr...podle me uzasna kytara. Ale je fakt , ze sem videl hodne fotek, kde ma LP a dokonce je o tom clanek na gibson.com. Ten Gretsch sem videl na neakym Gilmorove DVD a ten zvuk mi pride krasnej, ale vic se mi libila ta nakreslena akustika v comming back to life solu