Pravda o DG a RWrightovi
Moderátor: bery
včera jsem brouzdal po galeriích na davidově sajtně, a je tam i tato fotka! fotila samosebou polly a ta oficko verze je proti této ořízlá. takže by mě docela zajímalo, jak se fotka polly samson dostala ven, když všichni víme, že ona své fotky postuje jen na www.davidgilmour.com ...
no ono je to docela fuk, ale richard na to kápl: david a rick jsou moc dobří kámoši (což např. david několikrát potvrdil v několika dřívějších interview co jsem s ním četl) a já jen doplňuju, že jsou i skvělí lidé.
no ono je to docela fuk, ale richard na to kápl: david a rick jsou moc dobří kámoši (což např. david několikrát potvrdil v několika dřívějších interview co jsem s ním četl) a já jen doplňuju, že jsou i skvělí lidé.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- Opice s kamerou
- stranger
My nic, my muzikanti.
No a já se divil, proč je On an island tak vyměklé. A už vím proč. David nám prostě nějak... rozněžněl.
The monkey sat on a pile of stones and stared at the broken bone in his hand. And the stains of a Viennese quartet rang out across the land
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: My nic, my muzikanti.
Myslim, ze je to věkem... Zive si spominam, jak jsem poprve dostal do rukou cerstve okopcenou (asi tak 3 kopie) Division Bell, posadil jsem se do kresla a poslouchal - a taky mi to pripadlo nejak rozmekle, pomale, zadny Dogs of War a pod...Opice s kamerou píše:No a já se divil, proč je On an island tak vyměklé. A už vím proč. David nám prostě nějak... rozněžněl.
- md8590forever
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
md8590forever píše:Mimochodem často na sebe mrkají i na P.U.L.S.E., zejména pak při Time, ale nejhezčí asi je, když zpívají Eclipse, Rick se na něj směje a David má pak v záběru potíže, aby vůbec udržel koutky když zpívá: And everyone you fight.
Opravdu krásný okamžik, vždycky mě to rozesměje....
Taky jsem si o tom mrkani myslel svoje - ale osobne tak trochu pochybuji - jak se na sebe usmivali v "realu" a co je jen prace rezie a strihu...
... a zda David rozneznel? Asi byl dost nezny od mlada - 8 deti mluvi za vse...
- md8590forever
- piper
No, řekl bych, že kokrétně tato situace v reálu byla možná to má i hlubší podtext......proti píše:md8590forever píše:Mimochodem často na sebe mrkají i na P.U.L.S.E., zejména pak při Time, ale nejhezčí asi je, když zpívají Eclipse, Rick se na něj směje a David má pak v záběru potíže, aby vůbec udržel koutky když zpívá: And everyone you fight.
Taky jsem si o tom mrkani myslel svoje - ale osobne tak trochu pochybuji - jak se na sebe usmivali v "realu" a co je jen prace rezie a strihu...
... a zda David rozneznel? Asi byl dost nezny od mlada - 8 deti mluvi za vse...
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond
Tak já nevím no, třeba mu jen něco šeptal do ouškafernetti píše:a jak jsi to na tom cd poznal? já žádný mlaskanec neslyšelJend píše:Po jednom koncertu z r. 1994 dal Rick Davidovi pusu. Nejsem si jistý, ale myslím, že je to na CD Pulse.
Jinak všem přeju krásného Valentýna
What do you mean interesting?
Jo, taky jsem nad tím přemýšlel. Na začátku Great gig in the sky taky David hodí po Rickovi úsměv.md8590forever píše:Mimochodem často na sebe mrkají i na P.U.L.S.E., zejména pak při Time, ale nejhezčí asi je, když zpívají Eclipse, Rick se na něj směje a David má pak v záběru potíže, aby vůbec udržel koutky když zpívá: And everyone you fight.
Ale asi kdybych hrál na koncertě ve věku cca 50 let a poslouchalo mě 70 000 lidí, taky bych se na kolegu ve skupině usmíval ať si myslí každý co chce. Zřejmě bych byl vysmátej
- md8590forever
- piper
No prostě kámoši, jako Pat s Matem, sluší jim to spolufernetti píše:ještě pro pořádek repostuju oficiální verzi fotky polly samson - foceno 11.-12.8:2006 v benátkách:
Teď vážne, co já vím tak Roger zase považoval za největšího kamaráda Nicka Masona, David asi pravděpodobně Richarda, vždyt to tak i vypadá. Důkazem nám jsou loňské šňůry: David + Richard, Roger +občas Nick
Remember when you were young, you shone like the sun