Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Ja jsem se asi spatne vyjadril - spis nez o obsah (fyzicky) sklenice, mi slo o objem sklenice (volume). Ta "sklenicka" mi prijde ponekud mala. (Nikdy nezapomenu na pocit, kdyz mne jednou kamarad v Nemecku pozval na pivo, a na podpivni tacek "ceskych rozměrů" prede mne postavili 2,5 dl sklenici ("skleničku", "krýglíček" piva. Byla to takova sklenicka valcoviteho tvaru bez ucha na drzeni - proste "horcicak") jako standartni velikost.)
Ale tak snad i velikán si může dát "malé pivo".
Kdovi - snad ten pan vedle tim zvednutym palcem zacina Davidovi pocitat ty piva. Ze by tohle bylo prvni?
Tyhle fotky jsou z nedávné akce na které vystoupil David s Kate Moss a společně zazpívali písničku Summertime. Podle fotek to teda vypadalo na pořádný mejdlo
1.
2.
Btw asi by se nenašel někdo, kdo byl vlastnil nějaký video či audio záznam z tohoto vystoupení? Myslím, že by bylo docela zajímavé to vidět či slyšet
Jéjej, až po hodné chvilce jsem si všiml, že na té fotce je i Gilmour.
EDIT: Koukam ze jeste "nějaký kytarista" taky...
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.
Dennis.16 píše:Tyhle fotky jsou z nedávné akce na které vystoupil David s Kate Moss a společně zazpívali písničku Summertime. Podle fotek to teda vypadalo na pořádný mejdlo
1.
2.
Tak nevim jestli bych chtel bejt tou kytarou nebo Katý (David vypada nezaujate)
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.