proti píše:
Na DVD - mi schazi vsechen ten material, ktery se na I-netu najít dá a na DVD není - ten pokec, Behind Scenes, As and Qs, ty kratke videa na leve strane, fotky (napr. David za bicimi...)...
přijde mi, že to spíchli hodně rychlou jehlou a všechno to, co tu píšeš, bude obsahovat davidovo regulérní dvoj-dvd
proti píše:
Kdyz hraji Comfortably Numb, tak Rick ma nad keyboardem nejake papiry ? vypada to jako texty pisny... ale nerad bych ho z neceho podezrival
to je známá věc, že má rick VELMI chatrnou paměť
- takže ano, máš pravdu, jsou to texty
proti píše:
Zajimava informace (ktera je ale taky jen na I-netu) je, ze ta cerna kytara byla kdysi Handrixova (pokud jsem to spravne pochopil ? vzhledem k me chabe anglictine
)
není to přímo ta kytara, ale kožený závěs (nebo jak se tomu říká...) se šesti dodělanými křižky - david jej podle mě dostal ke svým narozeninám loni v březnu no a na netu se před časem objevila nabídka jednoho výrobce těchto pásů, který přesně tento závěs inzeroval jako původní hendrixův (jestli je to pravda, nevím - hendrix používal hodně takovýchto serepetiček s třásněmi a tak) a chtě lza to nehorázné doláče
[/quote]
proti píše:
Taky mne vzdy zajima, kdo zpiva posledni vers High Hopes "for ever and ever", kdyz si prave v te chvili Dave zasada za sve "zehlici prkno" - tj. nemuze spivat ... - podobne je to i na DVD Pulse (pametnici snad pamatuji, ze kdyz byl live zaznam v televizi, tak tenhle posledni vers "for ever and ever" jednoduse do mikrofonu NEZAZNEL ! (I kdyz nevim - proc by ho nemohli zaspivat vokalistky ...)
tohle jsme jaksi nesledoval, ale taky bych tipoval jona carina, možná ještě huy pratta (ten taky zpívá docela často...). zkusím se na to mrknout a pak dám vědět
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.