David Gilmour Fender Stratocaster
Moderátor: bery
David Gilmour Fender Stratocaster
Tak co, kdo plánuje koupi? Začne se teda prodávat až v roce 2008, ale do té doby bych mohl našetřit
Re: David Gilmour Fender Stratocaster
na davidově weblogu píšou cosi o červenci 2008, ale datum ještě není oficiální. stejně tak se ještě ani neví, co přesně bude na této verzi jiného oproti klasickému stratu. ale třeba snad naši kytáristi by mohli vědět...skypekai píše:Tak co, kdo plánuje koupi? Začne se teda prodávat až v roce 2008, ale do té doby bych mohl našetřit
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
no já mít možnost koupit si volswagen golf pink floyd limited edition, tak bych ho stejně nekoupil. ani pro ten pocit . holt hodně věcí se prodává dráž právě jen díky tomu, že se do reklamy zakvedlá nějaké známé jméno a přitom je to výrobek jako jakýkoliv jiný. ale třeba u tohoto stratu by mohlo být opravdu něco extra, co by stálo za to mít. co ale přesně, to netuším.skypekai píše:to co na ní bude jiného bude ten pocit
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
jasné. já jen že uvažuju už delší dobu nad koupí fender strata, tož takfernetti píše:no já mít možnost koupit si volswagen golf pink floyd limited edition, tak bych ho stejně nekoupil. ani pro ten pocit . holt hodně věcí se prodává dráž právě jen díky tomu, že se do reklamy zakvedlá nějaké známé jméno a přitom je to výrobek jako jakýkoliv jiný. ale třeba u tohoto stratu by mohlo být opravdu něco extra, co by stálo za to mít. co ale přesně, to netuším.skypekai píše:to co na ní bude jiného bude ten pocit
skypekai:Jo to je rozumny ja mam Am.Standart a ta jede 14 let bez servisu!!! nigdy zadnej problem (potaky,prepinac,koliky)jsou 100% akorat prepinac sem uz parkrat promazl je pravda ze uz by chtela preprazcovat ale mam strach to nekomu dat sou to prasata hlavne lubaci co se tam vyucily
to si to raci preprazcuju sam
to si to raci preprazcuju sam
já mám zálusk na tenhle http://www.kytary.cz/karta.php?01010203 ... 0&ID=83089. má krásnou barvu btw máš nějaké zkušenosti se Squirama? nebo aspoň nějaká jejich pověst.. přeci jenom jsou za polovic
no vypada mooc pjekne
Toho bych se nebal, hlavne me prekvapilo ze to ma alnico :!: : :!:
min.bych si vzal Mexiko. Vsechno okolo (Cina,Thaiwan)nebrat
Vydel sem squira s ciny no HRŮŮŮŮZA
Pomalu se v tom uz nevyznam hlavne mi pripada ze neco co se tady prodava je pekny smelo a ze by asi vedeni od Fendra pekne cumelo!!!
Pripad mojeho kamose koupil si za 25 origos ,sundal krk a na patce napsano Squir.Na krku ale mede in U.S.A :!:
Toho bych se nebal, hlavne me prekvapilo ze to ma alnico :!: : :!:
min.bych si vzal Mexiko. Vsechno okolo (Cina,Thaiwan)nebrat
Vydel sem squira s ciny no HRŮŮŮŮZA
Pomalu se v tom uz nevyznam hlavne mi pripada ze neco co se tady prodava je pekny smelo a ze by asi vedeni od Fendra pekne cumelo!!!
Pripad mojeho kamose koupil si za 25 origos ,sundal krk a na patce napsano Squir.Na krku ale mede in U.S.A :!: