tak to jsem asi slepý...kuba píše:No nic, kdyz se podivam poradne tak ho tam vidimfernetti píše:nojo, máš pravdu, taky mi to přijde divné... možná kecám, ale co když jeto nějaký festival, kde se třeba bubny půjčovaly pro víc kapel, aby nebyly velké časové prodlevy. snad mohlo jít o montreux nebo něco podobného (vypadá to na nějaký kulturák či co, velká hala to nebude určitě).
nickovy bubny!
Moderátor: bery
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
jeho pravá ruka není v záběru, protože si ji zakrývá tělem a i kdyby tam náhodou ten kopák byl, tak by roger stál přímo v něm. jestli ale myslíš rogerovou levou ruku (ta co svírá hmatník baskytary), tak tam cosi je, ale podle mě to kopák není, páč by byla vidět ta tmavá hrana (lem) a obrys jako jen na tom prvním kopáku. navíc když si to promítnu v té perspektivě a srovnám zase s tím prvním kopákem, tak tento je o dost menší a jaksi mimo, asymetricky, poměrně dost daleko od nickovy levé nohy, takže si nedovedu představit, jak by do toho bubnu kopal. podle mě tam něco asi je, ale kopák to na 99% nebude.kuba píše:Presne pod Rozerovo pravou rukou.fernetti píše:tak to jsem asi slepý...
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
gary wallis hrál na perkuse, takže to vlastně ani klasický bubeník nebyl. navíc ho mám na fotce z téže tour, kde hraje klávesy spolu s rickem wrightem a jonem carinem. a když vezmu scotty pagea (jehož sax se mi u floydů nikdy moc nelíbil), tak ten zase zaskakoval na basu (nevím ale, jestli za pratta nebo hrál s ním).FleetingGlimpse píše:Jeste co se tyce te tour, nejak nechapu ty dva bubeniky...neni to uz spis cirkus nez potreba?
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ale Wallis hral prece i na normalni bici..fernetti píše:gary wallis hrál na perkuse, takže to vlastně ani klasický bubeník nebyl. navíc ho mám na fotce z téže tour, kde hraje klávesy spolu s rickem wrightem a jonem carinem. a když vezmu scotty pagea (jehož sax se mi u floydů nikdy moc nelíbil), tak ten zase zaskakoval na basu (nevím ale, jestli za pratta nebo hrál s ním).FleetingGlimpse píše:Jeste co se tyce te tour, nejak nechapu ty dva bubeniky...neni to uz spis cirkus nez potreba?
Jo ten zaber, jak se srazil s Carinem u klaves si vybavuju dobre
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death