Zlínská Filharmonie Bohuslava Martinů zahraje mimořádný koncert skladeb Pink Floyd.
Mimořádný koncert se uskuteční 8. dubna 2010 v 19.00 hodin. Nejznámější skladby z repertoáru slavné skupiny Pink Floyd zahraje Filharmonie Bohuslava Martinů pod vedením dirigenta Miloše Machka. Dále vystoupí Q Vox (Petr Julíček, Tomáš Badura, Tomáš Krejčí, Aleš Procházka), Antonín Mühlhansl, saxofon a Jiří Sova, kytara.
Bery nechces to na neco zaznamenat?myslim ze by to nemel bejt problem protlacit tam zazn.zarizeni co?
moc by me jako zajimalo jak se popasujou s Dogs a Sorrow
Vidím, že máme myšlenky na stejné vlně - právě jsem o tom nahrávání psal Berymu v mailu.
Mě by zajímal taky Great Gig...
Nepředpokládal bych že by do Floydharmonie (Filharmonie) šacovali lidi jako na stadionu...
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
ogi píše:Bery nechces to na neco zaznamenat?myslim ze by to nemel bejt problem protlacit tam zazn.zarizeni co?
moc by me jako zajimalo jak se popasujou s Dogs a Sorrow
Dobry napad! Zkusim sehnat techniku a pokusim se:)
Nechal jsem se trochu posunout , a tak si tu Floydharmonii shlédnu.
Jsem zvedavy a tesim se.
Tak jsem taky neodolal a včera zarezervoval lístky. V 11 hodin měli posledních 7, ve 12 už posledních 5. Předpokládám, že už bude vyprodáno. Beru si kvůli tomu volno, z Prahy je daleko...
Lepší s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít.
Verim ze to bude stat za to, prece jen se neco podobneho dnes tak nekona. Minimalne je to moznost se hezky oblect a vyrazit za nasi nejoblibenejsi kultrurou:)
bery píše:Verim ze to bude stat za to, prece jen se neco podobneho dnes tak nekona. Minimalne je to moznost se hezky oblect a ....
... a zjistit, že se už po těch letech do maturitního / svatebního saka nezmestím.