The Australian Pink Floyd Show 2017
Moderátor: bery
The Australian Pink Floyd Show 2017
Dear Boy, Have A cigar & Welcome To The Machine
Re: The Australian Pink Floyd Show 2017
Hmmm... Praha už je pro mě přijatelnější než Ostrava, i když ji mám dál. Ale Australani po odchodu famózního Damiana Darlingtona k Brit Floyd už pro mě nejsou tím, čím bývali. Takže zase před sebou budu mít váhání do poslední chvíle
Jedete někdo? (Richarde? )
What do you mean interesting?
J. Cimrman: Kdo chce víc, nemá nic.
Hrome, to je zas dilema. Konečně lepší termín a Praha je blíž. Zas tam ale nehraje ten Damiján!Jend píše:Hmmm... Praha už je pro mě přijatelnější než Ostrava, i když ji mám dál. Ale Australani po odchodu famózního Damiana Darlingtona k Brit Floyd už pro mě nejsou tím, čím bývali. Takže zase před sebou budu mít váhání do poslední chvíle
Welcome my son, welcome to the machine
Není Damian, ale zas je tam k poslechu a vidění Lorelei Mc Broom.
Vy jste ale rejpalové, to je furt něco... Damian nemůže holt bejt všude a byl taky členem APFS. Originál je dávno minulostí, tak proč ne? Lupeny kvapem mizí
Čéče, u mě to vypadá nadějně, kamarád z Prahééé by měl zájem jít tam se mnou! Damian nedamian, už chci zase slyšet pořádnou muziku naživo!
Nu tak já to honem rozmyslím.
No táák, jen se neupejpej... Představ si tu exotickou bohyni, jak pěje v The Great Gig In The Sky!
Pokud jde o pořádnou muziku naživo, dnes jsem přijel ze Zlína ze Zimního Masters Of Rock, ale to je jiná kategorie.Ale na floydovskej koncert mam pěknej absťák Zvlášť když tam maji tak úžasný pěnice
A je tu finální rozhodování. Uzávěrka proběhne ve 20.00. A co Ty Jendíku, jedeš ???Jend píše:No táák, jen se neupejpej... Představ si tu exotickou bohyni, jak pěje v The Great Gig In The Sky!
Tak změna: Rozhodnutí odloženo na zítra....
Není třeba něco odkládat. Jako správný chlap, co si stojí za svým, jsem se definitivně rozhodl, že tak na 80% pojeduRichard píše:A je tu finální rozhodování. Uzávěrka proběhne ve 20.00. A co Ty Jendíku, jedeš ???
Tak změna: Rozhodnutí odloženo na zítra....
Ne, sranda. Fakt jedu. Už to mám domluvené.
Jedu taky, už máš lupení? Mam rezerve - sektor B (uprostřed před podiem) ř. 15, sedlo 7,8. 2. lupen pro Ričrda, snad necouvne. Sejdeme se? Co ty na to.
Tak jste mě ukecali. Jedu!