10.1.2008 začíná přehlídka filmů Projekt 100 (už 14. ročník). Jde o putovní přehlídku, v rámci které se budou různé zajímavé filmy promítat v kinech postupně po celé republice. No a letos budou dávat i Zabriskie Point. Více zde (včetně programu, kde lze zjistit, že ZP promítají skoro každý den na různých místech až do konce května).
Harold píše:10.1.2008 začíná přehlídka filmů Projekt 100 (už 14. ročník). Jde o putovní přehlídku, v rámci které se budou různé zajímavé filmy promítat v kinech postupně po celé republice. No a letos budou dávat i Zabriskie Point. Více zde (včetně programu, kde lze zjistit, že ZP promítají skoro každý den na různých místech až do konce května).
hehe, tak to s tím ZP na disku jsme dva - viděl jsem v rychloposuvném režimu asi dvakrát a moc mě to neoslovilo. ale je blbost hodnotit film podle náhledu na monitoru - obraz a zvuk vykvetou teprve až na plátně, takže doufám, že tomu filmu přijdu na chuť.
jo a díky za tip !
(p.s.: na uvedeném odkazu je i recenze ZP od paní zaoralové - doporučuju přečíst )
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Já to neviděl ani zrychleně... Ale hned po stáhnutí jsem jednou zhlédl slavnou scénu s vybuchujícím domem a Evženem a co si pamatuju, vypadalo to zajímavě
tak jsem na tom konečně včera byla a musím říct, že to bylo nad moje očekávání. nebo jsem od toho neočekávala spíš nic a byla jsem mile překvapena. některý scény možná trochu zbytečně dlouhý, ale člověk si aspoň užívá tu hudbu...
a co vy? byli jste už někdo?