Výlet do Anglie 2007 - dokončení - 3 části
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Radovan si přečetl mé líčení a zjistil že jsem se dopustil několika nepřesností:
v letadle RyanAir prodavaji slevnene jizdenky (moc jsem nerozumel ale myslim ze 5-6 liber za vlak do centra OPRAVA asi jsem slysel blbe protoze vlak Stansted-londyn stoji prej kolem 15L)
..Cestou z Great Eversdenu (OPRAVENO: nebyla to Little Eversden ale Great Eversden) do Cambridge jsme krome dalsi jeli pres nam znamou vesnici Grantchester..
Great Eversden je vesnicka kde Radovan bydli
OPRAVA Foster's neni anglicke pivo ale Australske
OPRAVA pivo stoji 2.5-3 libry (a ne libru) hmm asi jsme toho vypili vice nez jsem myslel , hehe
v letadle RyanAir prodavaji slevnene jizdenky (moc jsem nerozumel ale myslim ze 5-6 liber za vlak do centra OPRAVA asi jsem slysel blbe protoze vlak Stansted-londyn stoji prej kolem 15L)
..Cestou z Great Eversdenu (OPRAVENO: nebyla to Little Eversden ale Great Eversden) do Cambridge jsme krome dalsi jeli pres nam znamou vesnici Grantchester..
OPRAVA pivo stoji 2.5-3 libry (a ne libru) hmm asi jsme toho vypili vice nez jsem myslel , hehe
...and after all we're only ordinary men
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jak je videt - v klubu pro seniori nebudu sam. (zapometlivost)bery píše: v letadle RyanAir prodavaji slevnene jizdenky (moc jsem nerozumel ale myslim ze 5-6 liber za vlak do centra OPRAVA asi jsem slysel blbe protoze vlak Stansted-londyn stoji prej kolem 15L)
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
nerob srandu, vždyťz přece všichni víme, že to seš tybery píše:Kamarád mi poslal fotku na kterou jsem se moc těšil, považuju to za jakýsi dovětek.
Bohužel je to tak tmavé že ten týpek co stojí před Earls Court může být kdokoli (:D)
11. května 2007 cca 23:30
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.