Předem se omlouvám za spam, ale hraju v kapele a poměrně nedávno jsme zprovoznili internetové stránky, tak jsem se rozhodl, že nám tady udělám reklamu. Snad to není ode mě moc drzé, ale každá nová kapela potřebuje reklamu jako sůl a navíc tady je spousta lidí s vytříbeným hudebním vkusem. I když teda s PF vlastně nemáme nic společného, spíš hrajeme akustickou hudbu a la Nerez ...
Takže pokud máte podobnou hudbu rádi, mrkněte na http://bandzone.cz/hot. Je tam kompletní nahrávka z posledního koncertu (i s všemožnýma chybama, které jsme tam nasekali ). A pokud se vám to náhodou zalíbí, rád vás potkám na nějakém z našich koncertů (hrajeme hlavně v Brně).
Tak mě napadá, že tady je celkem dost muzikantů, hrajete taky někdo v nějaké kapele?
Reklama pro naši skupinu :)
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reklama pro naši skupinu :)
Moc pěkné, moc se mi to líbí a držím vám palce!paulie píše:...
A co takhle zkusit se nechat vést , každopádně zajímavé kousky s dobrým nápadem. A pravda je z toho cítit jakýsi individualismus.skypekai píše:...
...and after all we're only ordinary men
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Smekám před tvou soběstačností. Já nepotkat Hanku a Zbyňka, tak dodnes drnkám leda tak svému potkanovi v pokoji. Ty tvoje věci se taky příjemně poslouchají, tenhle styl mi sedí, zvlášť když něco dělám na PC.skypekai píše:moc pěkně se to poslouchá, všechna čest!
já sem na projekt rockové kapely rezignoval ve třeťáku na gymplu s tím, že nemám žádné vůdčí schopnosti a tím že si prostě všechno udělám nejlíp já sám tak jak chcu momentálně su činný v projektech Phopha a The Bedtime Vice Of Wallpapertown (nenechte se zmást tím, že je tam napsané, že je to kapela z Norska )