Tričko

útulna pro muzikanty, výtvarníky a další kreativce ovlivněné tvorbou pink floyd

Moderátor: bery

Odpovědět
Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

lillith píše:jak už jsem říkala pauliemu po icq, jeho návrh je úžasný. :) nicméně, paulie, něco dopředu tě nenapadá? mně ty obličeje přijdou takový obyčejný, bez nápadu...
Udělej vlastní návrh!!!
Čím víc návrhů bude, tím objektivnější pak bude výběr, a nikdo neříká, že jeden člověk nemůže udělat víc návrhů....taky už se chystám na další!!!
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.

lillith
stranger

Příspěvek od lillith »

:) čím víc bude návrhů, tím větší to bude bordel a hůř se nám bude domlouvat, ale popřemýšlím, třeba mě něco napadne :)
dark side of me

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

Osobně si myslím, že hlavní motiv by měla bejt skupina samotná a jako doplňkovej motiv něco, co se týká fóra. Je to teda jen můj názor, ale myslim si, že když už bude tričko, chtěl bych ho nosit nejen jako člen tohoto fóra ale i jako fanoušek Floydů sám za sebe...proto sem udělal takovej návrh, jakej jsem udělal. A proto i na dalším návrhu (asi až zítra - škola nepočká :( :( :( ) bude hlavní motiv skupina samotná.
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Tak zkusil jsem teda motiv bez členů skupiny. Napadlo mě, že by to mohlo být něco, co by se vázalo ke koncertu, abychom měli památku :)

Obrázek

Nebo druhá varianta:

Obrázek

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

Škoda, že bude jen černobílej potisk - ty pulzující Hradčany v původní zelený barvě by byly libový...
Pěknej návrh - zajímavej!!! Jo a chci se zeptat co představuje ten podstavec (?) v prvním návrhu nahoře?

lillith
stranger

Příspěvek od lillith »

Ondřej píše:Osobně si myslím, že hlavní motiv by měla bejt skupina samotná a jako doplňkovej motiv něco, co se týká fóra. Je to teda jen můj názor, ale myslim si, že když už bude tričko, chtěl bych ho nosit nejen jako člen tohoto fóra ale i jako fanoušek Floydů sám za sebe...proto sem udělal takovej návrh, jakej jsem udělal. A proto i na dalším návrhu (asi až zítra - škola nepočká :( :( :( ) bude hlavní motiv skupina samotná.
já si myslím že cokoliv se týká alb, je zrovna u floydů docela jasným vodítkem "posluchám tuhle skupinu", a nemusí to být jejich obličeje. upřímně řečeno, poznám battersea na sto honů, ale rozlišit obličeje bych měla potíže. navíc mi přijde fajn udělat tričko tak, aby to co ukazuje poznal jen někdo, kdo floydy poslouchá. tričko s obrovským nápisem pink floyd a) připomíná komerční trička b) si na sebe může vzít každý puberťák, který bude chtít dát jasně najevo, že před týdnem objevil ty floydy a teda jako jo. líbí se mi tričko, o kterém každý neví, co na něm je.
dark side of me

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Ondřej píše:Škoda, že bude jen černobílej potisk - ty pulzující Hradčany v původní zelený barvě by byly libový...
Pěknej návrh - zajímavej!!! Jo a chci se zeptat co představuje ten podstavec (?) v prvním návrhu nahoře?
To má být Sazka arena :) no asi se moc nepovedla, pulzující Hradčana jsou asi lepší. :) Jinak představoval bych si to takhle vepředu uprostřed, výhoda je, že se ušetří, když je jen jeden potisk, a to dvojkolečko zdálky bude nápadně připomínat DVD PULSE ;)

Jo a když se ušeří za druhý tisk, tak by třeba možná mohl být i zelený pulz :)
Naposledy upravil(a) paulie dne 28.01.2007 21:13:24, celkem upraveno 1 x.

lillith
stranger

Příspěvek od lillith »

Ondřej píše:Škoda, že bude jen černobílej potisk - ty pulzující Hradčany v původní zelený barvě by byly libový...
můžeme obtáhnout zelenou fixou ;)
dark side of me

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

lillith píše:
Ondřej píše:Osobně si myslím, že hlavní motiv by měla bejt skupina samotná a jako doplňkovej motiv něco, co se týká fóra. Je to teda jen můj názor, ale myslim si, že když už bude tričko, chtěl bych ho nosit nejen jako člen tohoto fóra ale i jako fanoušek Floydů sám za sebe...proto sem udělal takovej návrh, jakej jsem udělal. A proto i na dalším návrhu (asi až zítra - škola nepočká :( :( :( ) bude hlavní motiv skupina samotná.
já si myslím že cokoliv se týká alb, je zrovna u floydů docela jasným vodítkem "posluchám tuhle skupinu", a nemusí to být jejich obličeje. upřímně řečeno, poznám battersea na sto honů, ale rozlišit obličeje bych měla potíže. navíc mi přijde fajn udělat tričko tak, aby to co ukazuje poznal jen někdo, kdo floydy poslouchá. tričko s obrovským nápisem pink floyd a) připomíná komerční trička b) si na sebe může vzít každý puberťák, který bude chtít dát jasně najevo, že před týdnem objevil ty floydy a teda jako jo. líbí se mi tričko, o kterém každý neví, co na něm je.
Přesně! Naprosto souhlasím - snažil jsem se tohle již říci předchozím příspěvkem.

Jinak paulieho nové návrhy vypadají dobře. Ještě mě ale napadlo - co dát pryč ty kruhy? Třeba ty "Dark Side Hradčany" by byli podle mě lepší bez toho výrazného ohraničení. Návaznost na PULSE... to by mě nenapadlo :)
Shine on...

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

teda paulie, já čumím!!! pulsující hradčana jsou naprosto famózní věc! fakt :)

jinak souhlas s lilith - předělaná fotka je sice pěkná, ale jako nápad to moc nefunguje - takové se dá s klidem sehnat na ebayi a může ho nosit každej buran (s prominutím...), takže bych se taky vážně přimlouval za to, aby se použily paulieho návrhy - nejlépe asi hradčana.
ta sazka arena mi jako šťastný nápad nepřijde - zaq prvé to není ani moc poznat, oč jde, za druhé to moc s pink floyd jako takovými nesouvisí a za třetí nemám rád hušáka a vůbec celý ten spolek kolem arény (...)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

fernetti píše:teda paulie, já čumím!!! pulsující hradčana jsou naprosto famózní věc! fakt :)

jinak souhlas s lilith - předělaná fotka je sice pěkná, ale jako nápad to moc nefunguje - takové se dá s klidem sehnat na ebayi a může ho nosit každej buran (s prominutím...), takže bych se taky vážně přimlouval za to, aby se použily paulieho návrhy - nejlépe asi hradčana.
ta sazka arena mi jako šťastný nápad nepřijde - zaq prvé to není ani moc poznat, oč jde, za druhé to moc s pink floyd jako takovými nesouvisí a za třetí nemám rád hušáka a vůbec celý ten spolek kolem arény (...)
No jo, ale nikdo nemá tričko s takovouhle libovou momentkou, kde je zároveň Barret a zároveň Gilmour, a kde je ještě k tomu odkaz na tohle fórum a jeho motiv.
Když se teda začalo uvažovat nejen o tričku fóra, ale zároveň o tričku Pražskýho koncertu, co takhle:
Dopředu obrázek skupiny, odkaz na fórum a malý prasátko, dozadu pulzující Hradčany?
Možná bych ale zvýraznil ono pulzování - přece jenom by to z dálky vypadalo jako reklamní triko Prahy pro turisty - to pulzování tam fakt trochu zapadá...podle mě...

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

Ondřej píše: Když se teda začalo uvažovat nejen o tričku fóra, ale zároveň o tričku Pražskýho koncertu, co takhle:
Dopředu obrázek skupiny, odkaz na fórum a malý prasátko, dozadu pulzující Hradčany?
Možná bych ale zvýraznil ono pulzování - přece jenom by to z dálky vypadalo jako reklamní triko Prahy pro turisty - to pulzování tam fakt trochu zapadá...podle mě...
To je dobrý nápad. Ale ten obrázek s nápisem Pink Floyd na hrudi (i když se jedná o velmi dobrou fotku) přijde takový "laciný". Dal bych tam něco decentnějšího - viz. návrh beryho. Na zádech by ty pulsující hradčany s datumem vypadali moc dobře!
Shine on...

lillith
stranger

Příspěvek od lillith »

Ondřej píše: No jo, ale nikdo nemá tričko s takovouhle libovou momentkou, kde je zároveň Barret a zároveň Gilmour, a kde je ještě k tomu odkaz na tohle fórum a jeho motiv.
Když se teda začalo uvažovat nejen o tričku fóra, ale zároveň o tričku Pražskýho koncertu, co takhle:
no, já trvám na svém názoru: žádna fotka. mimo jiné je paulieho návrh graficky velmi čistý a s fotkou by se to hodně bilo.
dark side of me

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Tak ještě dávám do placu jednu variantu s fotkou... Vlevo předek trička, vpravo zadek. Ale podle mě už je to přeplácané :(

Obrázek

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

a nebude jednodušší si nechat uděla rovnou trika dvě? jedno obyč. s fotkou pěti floydů a druhé jen pro pražský koncert, tzn. vepředu hradčana a vzadu logo fóra? já bych si klidně vzal oboje...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Odpovědět