Wallpapery
Moderátor: bery
Wallpapery
Na svém PC mám nastaveno rozlišení plochy 1024x768. Vytvořil jsem si pro sebe tyto dvě pozadí, třeba se někomu budou také líbit..
Ten první je pro ty, jenž nemají na ploše moc ikon, já mám na ploše v pravém dolním roku "Tento počítač" a "Odpadkový koš", nic víc, všechny ikony jsem si přenesl do jedné složky a tu otevírám přes program pro správu souborů. Ten druhý je pro notorické "plochaře" kteří mají zaskládanou plochu vším možným..
Motiv The Dark Side of the Moon 30th Anniversary mám na ploše už snad takový 1,5 roku.. Dá se na to dívat pořád.
EDIT: -->> bery : Tak to jsem vážně potěšen, že se líbí, přidávám ještě jedno malinko pozměněné, taktéž na motiv DSOTM..
Ten první je pro ty, jenž nemají na ploše moc ikon, já mám na ploše v pravém dolním roku "Tento počítač" a "Odpadkový koš", nic víc, všechny ikony jsem si přenesl do jedné složky a tu otevírám přes program pro správu souborů. Ten druhý je pro notorické "plochaře" kteří mají zaskládanou plochu vším možným..
Motiv The Dark Side of the Moon 30th Anniversary mám na ploše už snad takový 1,5 roku.. Dá se na to dívat pořád.
EDIT: -->> bery : Tak to jsem vážně potěšen, že se líbí, přidávám ještě jedno malinko pozměněné, taktéž na motiv DSOTM..
Naposledy upravil(a) ales76 dne 19.02.2007 0:11:53, celkem upraveno 1 x.
"You! Yes, you! Stand still laddy!"
- the Dark Lord
- piper
Moje PF Wallpapery můžete vidět zde
Jsou součástí celých Motivů pro WinXP (ale teoreticky by měli fungovat i na 98 )
Motivy tam jsou v odlehčené verzi (=bez spořiče a zvuků) ale i tak je tam toho dost
Jsou součástí celých Motivů pro WinXP (ale teoreticky by měli fungovat i na 98 )
Motivy tam jsou v odlehčené verzi (=bez spořiče a zvuků) ale i tak je tam toho dost
Schoolmaster - má to trochu divny rozměry 1417 x 977, ale přizpůsobí se to vašemu rozlišení.
"You! Yes, you! Stand still laddy!"
pekne ! dikyales76 píše:Schoolmaster - má to trochu divny rozměry 1417 x 977, ale přizpůsobí se to vašemu rozlišení.
- Fredy_Brown
- raver
- the Dark Lord
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
třeba naskenovat na nějakém kvalitním skeneru, nebo vyfotit dobrým foťákemFredy_Brown píše:Nemáte nějaký tip jak wallpaper většího rozlišení? Používám 3 monitory, přičemž minimální (laptop) má rozlišení 1400x1050 a na to maximální se snad raději ani neptejte.
1024x768 je dneska fakt hodně málo....
...and after all we're only ordinary men
- Fredy_Brown
- raver
LOL. To těžko. Pokavaď by to byla fotka, neni problém, ale booklet je rasterovanej, to by vypadalo úplně hrozně.bery píše:třeba naskenovat na nějakém kvalitním skeneru, nebo vyfotit dobrým foťákemFredy_Brown píše:Nemáte nějaký tip jak wallpaper většího rozlišení? Používám 3 monitory, přičemž minimální (laptop) má rozlišení 1400x1050 a na to maximální se snad raději ani neptejte.
1024x768 je dneska fakt hodně málo....