Objednávky sbírám do 2, max. do 3 týdnů, ať je dost času to vyrobit a rozeslat.highwayking píše: Opravdu potěšujíci cena! Do kdy lze objednávat? Ještě na 100% nevím kolik jich budu chtít (a taky to chce zjistit velikosti)
Tričko
Moderátor: bery
- md8590forever
- piper
Pauli můžeš sem jenom hodit ještě tabulku velikostí dámských trik, jde mi o to jestli je v nabidce velikost XSpaulie píše:Objednávky sbírám do 2, max. do 3 týdnů, ať je dost času to vyrobit a rozeslat.highwayking píše: Opravdu potěšujíci cena! Do kdy lze objednávat? Ještě na 100% nevím kolik jich budu chtít (a taky to chce zjistit velikosti)
- md8590forever
- piper
to je divný no, každopádně dík..........paulie píše:Takže velikosti:
Pánské: XS, S, M, L, XL, XXL, případně XXXL, ale pouze v 160 g gramáži
Dámské: S, M, L, XL, XXL
S dlouhým rukávem: M, L, XL, XXL
Takže XS je jen v pánských, to mě celkem udivilo. Ale řekl bych, že ta dámská trička budou mít hubenější střih než pánská.
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
No tak dámy a pánové, nevím, na co čekáte, ale připomínám, že můžete posílat na můj mail objednávky. Zatím se mi ozvali jen 3 lidi. Uveďte svou adresu, barvu, typ a velikost požadovaného trička. Pokud budete chtít víc kusů, rozepište parametry každého kusu, ať v tom mám jasno.
Mail mám uveden v profilu. Můžete taky psát soukromé zprávy do fóra, já to zkousnu. Čím dřív, tím líp!
Mail mám uveden v profilu. Můžete taky psát soukromé zprávy do fóra, já to zkousnu. Čím dřív, tím líp!
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
už to mám jakž takž sečtené tak ti to pak pošlu.paulie píše:No tak dámy a pánové, nevím, na co čekáte, ale připomínám, že můžete posílat na můj mail objednávky. Zatím se mi ozvali jen 3 lidi. Uveďte svou adresu, barvu, typ a velikost požadovaného trička. Pokud budete chtít víc kusů, rozepište parametry každého kusu, ať v tom mám jasno.
...and after all we're only ordinary men
- highwayking
- legend