kuba píše:Tak vam to taky trochu zdrbnu. Moje komentare jsou k ochutnavce cislo 5.
Co se mi libi je zpev, ten je paradni. Basa je taky dost v pohode a to solicko na klavesy je prima.
Co se mi nelibi je zvuk bicich a solo z Money. To solo mi tam prijde moc rychly a divoky a hlavne tak nejak hrozne vnuceny... no nevim jak to lepsi popsat ale proste mi tam vubec nesedi, radsi bych roztahl to klavesovy solicko a nebo tam dal neco lehciho a jednodussiho na kytaru.
Jak jsem psal, zpěv má ještě rezervy, který doufám ještě doženu
Zvuk bicích - tady nemůžu moc sloužit, mám nejlepší možnej zvuk, kterej jsem byl schopnej sehnat a z toho dostat....Prostě nemáme možnost bicí nahrát kvalitně naživo - možná kdybysme leda zašli do studia...to by ale museli mít otevřeno o víkendu
Podle mě ten zvuk ještě není tak hroznej, klávesák si dokonce myslel, že jsou to živý bicí
V ochutnávce č.5 jsou u bicích vypnutý dozvuky a taková funkce, která je trochu zlidšťuje. Poslechni si verzi 7, tam zní o hodně líp (toto je tam všechno zapnuto)
Ad sóla:
sólo z Money má několik důvodů:
1) chtěl jsem to opticky zrychlit uprostřed, jakože Arnolda honí policajti, ještě taky musim sehnat zvukový efekty, aby dojem byl úplnej
2) další odkaz na nějakou skladbu nebo album (těch odkazů je v naší nahrávce docela dost
)
3) prostě jsem si ho chtěl nahrát, protože se mi líbí
Mě tam docela pasuje - zatím jseš jedinej, kterej je proti...Ale ptal jsem vás na názor, ještě než jsem ho tam vrazil, ne že ne
Klávesový sólo původně nemělo bejt vůbec, ale pak jsem se rozhod, že ho tam přecejnom dáme, že by to byla škoda, tak jsme to udělali takhle. Klávesák je teď hrozně vytíženej, takže bylo docela umění ho dostat ke mně, aby mi vůbec nějaký klávesy nahrál...
Takže takhle
a díky moc za názory, cením si toho