No, já byl na Effectech v Brně 27. listopadu. Nebylo to sice unplugged, ale taky tam hráli ten 20 minutový jam a na úplný konec (snad asi třetí přídavek) nám dali vybrat, jestli si chceme zazpívat Slunečný hrob (ten vyhrál) nebo Rosenku.eclipse píše:...
Co právě teď posloucháš??
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
jo, to mám moc rádeclipse píše:Jeff Beck - Beck's Bolero
tak timhle byl David urcite hodne ovlivnen... slysim tam velkou podobnost v nekterych lickach... chvilkama to zni jako pompeiiske echoes
akorát toho gilmoura tam nějak neslyším... ale neva, dám si to hned, jak mi tu dohrajou mí oblíbení supertramp
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
-
- martyr
Pink Floyd- Merry Xmas
Ehm... atmosféra vianoc ma prakticky čím ďalej tým viac míňa, ale toto je vážne pekná vec... A, mmch., nevie niekto, ako je to vlastne s autorstvom tejto skladby? Na wikipédií je označená za Sydovu, ale tu je za autora Nick a úprimne by som viacej veril druhej verzií (predsa len, neviem si moc dobre predstaviť, že by Syd napísal koledu )
Ehm... atmosféra vianoc ma prakticky čím ďalej tým viac míňa, ale toto je vážne pekná vec... A, mmch., nevie niekto, ako je to vlastne s autorstvom tejto skladby? Na wikipédií je označená za Sydovu, ale tu je za autora Nick a úprimne by som viacej veril druhej verzií (predsa len, neviem si moc dobre predstaviť, že by Syd napísal koledu )
Stars can frighten...