Mně to přijde v pohodě, spíš bych pouvažoval o jiném písmu, Verdana nebo Arial mají čistější kresbu a na obrazovce jsou imho čitelnější než Lucida Sans. Hodně taky pomůže rozšířit mezeru mezi řádky (s oblibou používám cca 150%).Dave píše:No já nevím. Já mám pocit, že pokud je článek delší, tak tím spíš ztučnění pomůže čtenáři se v něm orientovat. V delších článcích s neformátovaném textu imho není problém se očima ztratit. Námitku beru, ale přímo "nečitelný"? Je tu ještě někdo, komu to tak moc vadí? Mohu pak uvažovat o úpravě...fernetti píše:díky za tip, koukal jsem včera a určitě je tam toho dost k počtení. co mě ale docela štvalo, je to zvýrazňování všech vlastních jmen a názvů - třeba recenze na wet dream je pro mě takhle téměř nepřečtitelná; ta polotučná písmena odvádějí pozornost jinam a zkrátka mě docela vadí.Dave píše:Kdyby se chtěl někdo podívat, včera jsem spustil předělaný Artrock.cz. Třeba zde najdete inspiraci na muziku, která by se vám mohla líbit... především u těch horních příček Top 20 nemůžete sáhnout vedle.
Naprosto cokoliv
Moderátor: bery
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Robert Plant definitivně pohřbili naděje svých fanoušků na překvapení v podobě světového turné Led Zeppelin, když oznámil na příští rok své vlastní sólové turné a americkou country zpěvačkou Alison Krauss. S tou letos natočil desku Raising Sand.
Na koncertě Led Zeppelin v Londýně byl před týdnem i David Gilmour: "Led Zeppelin jsem viděl a byli úžasní. A k tomu, jestli by měli nebo neměli udělat turné, no, měli by udělat to, co je udělá spokojenými. A co se týče Pink Floyd, my také děláme to, co nás činí šťastnými. A já jsem šťastný, když si sám skládám hudbu a koncertuji, což právě dělám."
...copy-paste z nejakeho fora
edit: ted jsem to nasel na Beatu
Na koncertě Led Zeppelin v Londýně byl před týdnem i David Gilmour: "Led Zeppelin jsem viděl a byli úžasní. A k tomu, jestli by měli nebo neměli udělat turné, no, měli by udělat to, co je udělá spokojenými. A co se týče Pink Floyd, my také děláme to, co nás činí šťastnými. A já jsem šťastný, když si sám skládám hudbu a koncertuji, což právě dělám."
...copy-paste z nejakeho fora
edit: ted jsem to nasel na Beatu
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Prvni epizoda CSI: Las Vegas a rozhovor Grissoma s nejakou laborantkou:
"...takže když si dá latexová pryž spicha s olejem ve spreji, jak to rande skončí?"
"Mnohem líp než to naše."
"Já vím. Pink Floydy nemiluješ."
"Nosím kovbojský boty. Dělám v laborce. Z čeho soudíš, že Dark Side Of The Moon a Wizard Of Oz mě dokážou nažhavit?"
"...takže když si dá latexová pryž spicha s olejem ve spreji, jak to rande skončí?"
"Mnohem líp než to naše."
"Já vím. Pink Floydy nemiluješ."
"Nosím kovbojský boty. Dělám v laborce. Z čeho soudíš, že Dark Side Of The Moon a Wizard Of Oz mě dokážou nažhavit?"
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death
-
- martyr
Nepočúvajte týchto interprétov, anžto skončíte v pekle!!!
http://lovegodsway.org/GayBands
(mmch., nechceme tam nahlásiť Pink Floyd? Síce 'gay' nie sú, ale Roger predsa napísal napr. What God Wants a na jednej fotke- čo tu postoval tuším bery- má dokonca hornú polovicu tela obnaženú )
http://lovegodsway.org/GayBands
(mmch., nechceme tam nahlásiť Pink Floyd? Síce 'gay' nie sú, ale Roger predsa napísal napr. What God Wants a na jednej fotke- čo tu postoval tuším bery- má dokonca hornú polovicu tela obnaženú )
Stars can frighten...
Tohle si nenechám ujít:
http://www.novinky.cz/clanek/133554-v-n ... esice.html
Dalekohled mám, portugal taky a už vím, co si na střeše nahustím do uší ...
Jdu přistavit žebřík, u nás je jasno...
http://www.novinky.cz/clanek/133554-v-n ... esice.html
Dalekohled mám, portugal taky a už vím, co si na střeše nahustím do uší ...
Jdu přistavit žebřík, u nás je jasno...
Welcome my son, welcome to the machine