Omlouvám se za trochu skandální titulek:)
Jde o to že jsem mezi věcma narazil na pytlíčky s usušenými rostlinami natrhanými v Grantchester Meadows u Cambridge, vzal jsem si je tehdá jako suvenýr. Část jsem již rozdal ale ještě dost zbývá tak jsem si říkal že kdyby někdo měl zájem o "trávu z Grantchesteru"...
Pokud někdo máte zájem napište... byla by toho škoda.
Tráva
Moderátor: bery
Re: Tráva
Asi se mi budete smát, ale teprve teď jsem náhodou narazil na tenhle příspěvek. Přitom jsem si jist, že jen málokdo dokáže něco takového ocenit tak, jako já. Jenže 10 let je pryč a s nimi asi i všechny kouzelné bylinky z Grantchester Meadows. Škoda, jaká škoda....bery píše:Omlouvám se za trochu skandální titulek:)
Jde o to že jsem mezi věcma narazil na pytlíčky s usušenými rostlinami natrhanými v Grantchester Meadows u Cambridge, vzal jsem si je tehdá jako suvenýr. Část jsem již rozdal ale ještě dost zbývá tak jsem si říkal že kdyby někdo měl zájem o "trávu z Grantchesteru"...
Pokud někdo máte zájem napište... byla by toho škoda.
Welcome my son, welcome to the machine
richarde, pokud to letos vyjde a dáme s berym kromě mejsna i cambridge, natrhám čerstvou a osobně ti ji dovezu!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
OPRAVDU TO MYSLÍŠ VÁŽNĚ??? To bych teda dostal originální souvenir!fernetti píše:richarde, pokud to letos vyjde a dáme s berym kromě mejsna i cambridge, natrhám čerstvou a osobně ti ji dovezu!
Welcome my son, welcome to the machine
občas jsem mimo, ale občas to myslím smrtelně vážně! pokud bude bery moct a chtít, tak bych to cambridge moc rád dal. a pokud by to vyšlo, tak nějaké seno nasbírat a dovézt ti ho domů, nebude pro mě už žádný problém
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Proč ne, to místo určitě stojí za návštěvu, tak když tam budeme tak můžeme něco natrhat.
Ohledně starší trávy, nejspíš jí doma někde ještě mám, ale naprosto netuším kde to hledat...
Ohledně starší trávy, nejspíš jí doma někde ještě mám, ale naprosto netuším kde to hledat...
...and after all we're only ordinary men