Co právě teď posloucháš??
Moderátor: bery
První Waters je dneska v háji (začal jsem volat při prvních úderech bicích a volal jsem až do konce songu - stejně jsem se nedovolal, přestože volám ze dvou telefonů , bude ale dneska minimálně ještě jeden a ve hře je pořád ještě taky balík všech deseti vstupenek. Asi mě dneska TREFÍ! Adrenalin se mnou úplně lomcuje...ogi píše:ouuu na stinga bych taky sel
ja se nedovolal ani 1 kdyby aspon ten ozzy
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
Ó, děkuji Sice jsem chtěl i jiný (a nejradši to 10-kombo ), ale na nic jinýho se mi dovolat nepovedlo... Tak ještě zejtraogi píše:jinak velka gratulace
Řeknu ti to takhle: SAZKADave píše:Lístky na Police už jsou v prodeji? Nikde jsem je zatím neviděl...
Těžko jsou někde v prodeji, asi to bude fungovat stejně, jako s těma ZZ Top, na Beatu mi řek, že lístky ještě de facto nejsou, ale až budou, že ten svůj dostanu
Vlasta Redl - Na výletě.
Podle mě naprosto geniální deska. Jak hudebně, tak textově. Škoda, že ho moc lidí nechápe... rockeři ho považujou za moc folkovýho, folkaři zase za moc rockovýho, k popíkářům se radši ani nevyjadřuju... Mě zase štve, že se stylu týhle desky nedržel dýl, ta současná lidovka mě už moc nesedí...
Redlův art folk rock rulezzz!!!!!!!!
Podle mě naprosto geniální deska. Jak hudebně, tak textově. Škoda, že ho moc lidí nechápe... rockeři ho považujou za moc folkovýho, folkaři zase za moc rockovýho, k popíkářům se radši ani nevyjadřuju... Mě zase štve, že se stylu týhle desky nedržel dýl, ta současná lidovka mě už moc nesedí...
Redlův art folk rock rulezzz!!!!!!!!
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
no to je pěkný gól! já vlastu můžu pořád, ale už stráááášně dlouho jsem si ho pořádně neposlechl. tedy až dnes, resp. před více než hodinkou
bylo to jeho "každý den jinak" z r. 1998 - tohle CD mám moc rád, ale až dnes, když jsem to rozjel na plné koule (slečny a paní prominou), tak jsem děsně mlaskal z celkového zvuku této nahrávky - naprosto krásné fórky, přehlednost, bohatost barev a zvuků, šťáva, nadupanost i průzračnost... pánové zvukaři se opravdu vytáhli a dostali úroveň už tak skvělé hudby ještě o patro výš - vlastně až úplně na půdu.
opravdu mi to udělalo velkou radost, bravo
bylo to jeho "každý den jinak" z r. 1998 - tohle CD mám moc rád, ale až dnes, když jsem to rozjel na plné koule (slečny a paní prominou), tak jsem děsně mlaskal z celkového zvuku této nahrávky - naprosto krásné fórky, přehlednost, bohatost barev a zvuků, šťáva, nadupanost i průzračnost... pánové zvukaři se opravdu vytáhli a dostali úroveň už tak skvělé hudby ještě o patro výš - vlastně až úplně na půdu.
opravdu mi to udělalo velkou radost, bravo
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Rageous Gratoons - neskutečný francouzi
Byli včera u nás v KUD a vařili o106 (takhle rozpumpovaný KUD jsem dlouho neviděl a dokonce i já tam pařil na parketě - to se mi často nestává ) Musel jsem si pak normálně koupit jejich CD
Ten jejich styl je absolutně nedefinovatelnej - v promu se píše:
"francouzský alternativní folklor plný energie, s prvky punku, rocku, reggae, ska..." - já tam ještě zaregistroval arabský vlivy a když jsme se ptali v jakým jazyce zpívaj, dozvěděli jsme se že rumunsky, francouzsky, anglicky a v jedný skladbě použili i češtinu
Asi sem budu muset hodit ukázku - je to fakt neskutečný, jeden příklad za všechny:
Kytarista hrál mimojiné na takovou elektroakustickou velkou mandolínu (jméno nástroje už jsem zapomněl...ale je to nějakej řecko/tureckej lidovej nástroj), měl to píchlý do multiefektu a občas použil kvákadlo, delay, smyčku...No prostě hlína
Byli včera u nás v KUD a vařili o106 (takhle rozpumpovaný KUD jsem dlouho neviděl a dokonce i já tam pařil na parketě - to se mi často nestává ) Musel jsem si pak normálně koupit jejich CD
Ten jejich styl je absolutně nedefinovatelnej - v promu se píše:
"francouzský alternativní folklor plný energie, s prvky punku, rocku, reggae, ska..." - já tam ještě zaregistroval arabský vlivy a když jsme se ptali v jakým jazyce zpívaj, dozvěděli jsme se že rumunsky, francouzsky, anglicky a v jedný skladbě použili i češtinu
Asi sem budu muset hodit ukázku - je to fakt neskutečný, jeden příklad za všechny:
Kytarista hrál mimojiné na takovou elektroakustickou velkou mandolínu (jméno nástroje už jsem zapomněl...ale je to nějakej řecko/tureckej lidovej nástroj), měl to píchlý do multiefektu a občas použil kvákadlo, delay, smyčku...No prostě hlína