PF a audiovizuální technika - na čem posloucháte
Moderátor: bery
tak ještě k dnešnímu svátku bedýdnky a už to budeš mít kompletní, richarde
(aneb vše nejlepší!)
(kterou řadu denonů máš? 700 nebo 1500? tyhle škatulky od denonů se mi dost líbí, ale u mně doma asi nikdy hrát nebudou, prý mají dost měkký zvuk, který já nerad )
(aneb vše nejlepší!)
(kterou řadu denonů máš? 700 nebo 1500? tyhle škatulky od denonů se mi dost líbí, ale u mně doma asi nikdy hrát nebudou, prý mají dost měkký zvuk, který já nerad )
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Pokukujíc po nových sluchadlách jsem narazil na sympatický příspěvek umožňující snažší orientaci v této problematice:Fredy_Brown píše:Hudbu poslouchám na sluchátkách...Sennheiser HD (cokoli vyššího z týhle řady by vás mělo plně uspokojit).
http://www.poslouchej.net/7096-Praktick ... hatky.html
Welcome my son, welcome to the machine
Něco pro staromilce (tedy pro mne) a příznivce značky asi tak do roku 1980:
http://wegavision.pytalhost.com/technics.html
http://wegavision.pytalhost.com/technics.html
Re: PF a audiovizuální technika - na čem posloucháte
A to už sů těrazky ( zase ) také pekné mašiny
Technics opět funguje, ale ty ceny....? No, mě by se líbil.
Technics opět funguje, ale ty ceny....? No, mě by se líbil.
richarde, podobného (a docela slavného) technicse mám doma na půdě! je to typ "sl 1700"¨- nic mu není, má jen mírně zvlněný talíř, jinak hraje dobře (dodám i přenosku ortofon om-10). nahradil jsem ho entry levelem od projectu a hlavně lepší přenoskou (ortofon blue). pokud bys chtěl, rád ti ho dovezu až do budějic!
Ty pokušiteli!!! To je už druhá nabídka na gramofon, kterou jsem obdržel.
Velmi si toho cením , ale asi si napřed budu muset zřídit novou poslechovou místnost. Ani ho nemám kam dát.
A pak si musím koupit od Floydů elpíčka ( samozřejmě všechny ), abych si měl co hrát.
Ovšem v Budějcích natáhnu červený koberec a rád Tě přivítám i bez gramofonu!
Velmi si toho cením , ale asi si napřed budu muset zřídit novou poslechovou místnost. Ani ho nemám kam dát.
A pak si musím koupit od Floydů elpíčka ( samozřejmě všechny ), abych si měl co hrát.
Ovšem v Budějcích natáhnu červený koberec a rád Tě přivítám i bez gramofonu!
richarde, nabídka zadara i s dovozem se ne - od - míííííí - táááááááááá!!!
plac si najdeš, placky se postupně přikutálí, tak co řešíš?
plac si najdeš, placky se postupně přikutálí, tak co řešíš?
Teď jsem se nad tím zamyslel. Jak tohle můžeš mít na půdě??? Proboha, něco jako seno nebo slepice???fernetti píše:... (a docela slavného) technicse mám doma na půdě! je to typ "sl 1700"¨....
Takový kus, staré krásné stroje. Tuším rok 1979 - 1981. Jak už jsem tu někde psal: http://wegavision.pytalhost.com/technics.html .
Tohle patří na podstavec za sklo, když u ž si posluchač pořídí modernější typu. Tak si vzpomínám, jak jsem v těch letech, jda ze školy,
občas tuhle techniku okukoval v pražském Tuzexu. Bóžínku to byly časy... No, zaplaťpámbu, že jsou fuč!!!
Ale když já si teď pořádně neposlechnu ani to CD, natož LP. Ještě tak nejvíc si toho poslechnu v autě...
Už jste někdy vyzkoušeli poslech ze dvou soustav najednou. Nedalo mi abych se o to nepokusil..., stojící v těsné blízkosti a k tomu
1x DSOTM ve verzi SACD a ve druhém přehrávači CD. Ve stejný okamžik puštěné se pak ze dvou soustav x 6 v suurond v prostoru objeví ještě neobjevené. Protože pro BR je k SACD přehrávači připojen i TV tj. plus další 2 výstupy, pak se to točí v místnosti zvuk, který ´jeden nosič nezahraje....
1x DSOTM ve verzi SACD a ve druhém přehrávači CD. Ve stejný okamžik puštěné se pak ze dvou soustav x 6 v suurond v prostoru objeví ještě neobjevené. Protože pro BR je k SACD přehrávači připojen i TV tj. plus další 2 výstupy, pak se to točí v místnosti zvuk, který ´jeden nosič nezahraje....
To jsem nikdy nezkusil, nemaje dvě soustavy. A jak to spustit přesně ve stejný okamžik? Nezačnou se po nějaké době nahrávky rozcházet?volka.z píše:Ve stejný okamžik puštěné se pak ze dvou soustav x 6 v suurond v prostoru objeví ještě neobjevené...
Pokud by záznam byl naprosto synchronní, tak si představuji takový zvukový zážitek jako blízký požití LSD...
I když jsem dosud nikdy nepožil a nemám ani v úmyslu.
Zpráva pro Ričrda a Fernetiho:
Pokud se někdy sejdete, ne že si na mně nevzpomrnete, jinak dostanete stranickou důtku
Pokud se někdy sejdete, ne že si na mně nevzpomrnete, jinak dostanete stranickou důtku
Dear Boy, Have A cigar & Welcome To The Machine
vypadá to na jaro. richard má do té doby za úkol vyšpekulovat lepší rozmístění reprobeden a najít místo pro gramofónRoman píše:Zpráva pro Ričrda a Fernetiho:
a věřím, že se uvidíme!