Jak jste přišli ke svému nicku, avataru a podpisu
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
ostatní odpustí ale anonymita internetu říká že jsi pšěkný MAKOVECthe Dark Lord píše:Nikdo tě taky nenutí, aby jsi ten podpis čet.volka.z píše:už ten podpis opravdu nudí, neb otevřeš stránku a máš po chuti dál číst,neb pak už je jen legenda.a můžeš jít na druhou... pokud jsi bohužel nepřispíval.
Asi nechápu výstřednost, ale skromnost je hold skromnost.......
a teď si to přelož i do japonštiny. Pošlu ti písmenka......................................................................... tak si je posbírej neb asi na víc nemáš!!!!!!
- the Dark Lord
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda že na jednom kde chodím si lidi dávají tak šílené podpisy že zabírají 75% stránky. Naštěstí se tam zobrazení podpisů dá vypnout, jsem tak ale ochuzen např. o oblíbená motta přispěvatelů.
Dark Lord zmenšil svůj podpis na přijatelnější velikost. Akceptujme to tedy, snad to pomůže návštěvníkům z Číny, Japonska a Vietnamu..
Dark Lord zmenšil svůj podpis na přijatelnější velikost. Akceptujme to tedy, snad to pomůže návštěvníkům z Číny, Japonska a Vietnamu..
...and after all we're only ordinary men
Teda, člověk se zase po měsíci vrátí od "Antiků", a co se tady všechno nedoví Ještě že jediný jiný forum na který chodím je o inline bruslích a tam se takový kraviny neřešej
Jo mimochodem, Dark Lorde - ten německý překlad není přesný
Jo mimochodem, Dark Lorde - ten německý překlad není přesný
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
myslím, že minimálně tu poslední poznámku si mohl dark lord odpustit. to zaprvé.
za druhé: registrovaní uživatelé fóra by měli být i ohleduplní vůči ostatním - to znamená, že i délka podpisu pod sdělením by měla být uzpůsobena tomu, aby když si člověk otevře stránku s fórem, neměl dvě třetiny obrazovky zaplácané obrázkem, který má pro běžného čtenáře nulovou hodnotu.
řešením jak podobným úletům v budoucnu zamezit, je zavedení restriktivního omezení velikosti přímo v pravidlech fóra (podobně jako je tomu u avatarů.
za druhé: registrovaní uživatelé fóra by měli být i ohleduplní vůči ostatním - to znamená, že i délka podpisu pod sdělením by měla být uzpůsobena tomu, aby když si člověk otevře stránku s fórem, neměl dvě třetiny obrazovky zaplácané obrázkem, který má pro běžného čtenáře nulovou hodnotu.
řešením jak podobným úletům v budoucnu zamezit, je zavedení restriktivního omezení velikosti přímo v pravidlech fóra (podobně jako je tomu u avatarů.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
»Fernetti:
S tím prvním tvrzením souhlasím, to v japonštině jsem přehnal a bylo to zbytečné. Totéž by se však dalo říct o celém příspěvku, na nějž jsem reagoval.
S tím druhým souhlasím, ale v tom nevidím problém s mým podpisem. Přiznávám, první verze byla kapku větší, ale od druhé verze to už bylo podle mne postačující. 200px není tak moc. Ale to je asi subjektivní, vzhledem k tomu, že ti vadilo i 162px.
»Jana:
Nejsi první kdo mi to říká, nicméně
S tím prvním tvrzením souhlasím, to v japonštině jsem přehnal a bylo to zbytečné. Totéž by se však dalo říct o celém příspěvku, na nějž jsem reagoval.
S tím druhým souhlasím, ale v tom nevidím problém s mým podpisem. Přiznávám, první verze byla kapku větší, ale od druhé verze to už bylo podle mne postačující. 200px není tak moc. Ale to je asi subjektivní, vzhledem k tomu, že ti vadilo i 162px.
»Jana:
Nejsi první kdo mi to říká, nicméně
Troufám si tvrdit, že fricové tomu rozumějí trochu líp než ty, i když jsi z němčiny maturovala.Wikipedia, die freie Enzyklopädie píše:Die Schreckensherrschaft von Lord Voldemort veranlasst die Menschen dazu, ihn nicht mit Namen zu nennen. Selbst in der Zaubererzeitung „Der Tagesprophet“ wird er nur mit Du-weißt-schon-wer oder Der, dessen Name nicht genannt werden darf (im Original You know who oder He Who Must Not Be Named) bezeichnet, seltener mit „dunkler“ oder „schwarzer Lord“ (im Original Dark Lord), diese Bezeichnung benutzen die Todesser.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky !!!bery píše:Dark Lorde myslím že jsme všichni už pochopili kdo jsi...
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
- the Dark Lord
- piper
Konečně byla dokončena finální verze. Má dokonce na výšku ještě o dva pixely méně než ta předchozí.
Česká varianta byla nahrazena slovenskou a v čínské byla opravena chyba.
Nech sa páči
Když budu mít štěstí, časem přibudou i další jazykové verze.
V plánu jsou hebrejština, řečtina, maďarština a latina.
Česká varianta byla nahrazena slovenskou a v čínské byla opravena chyba.
Nech sa páči
Když budu mít štěstí, časem přibudou i další jazykové verze.
V plánu jsou hebrejština, řečtina, maďarština a latina.