md8590forever píše:Jak se tam dává obrázek, ta vaše ikonka?????
Pokud vim, tak si musíš ten obrázek někam umístit na net a potom si tam hodit to jeho url. Jestli chceš tak mi ho pošli na mail a já ti potom hodim url.
Pokud vim, tak si musíš ten obrázek někam umístit na net a potom si tam hodit to jeho url. Jestli chceš tak mi ho pošli na mail a já ti potom hodim url.
Ve čtvrtek 1. února mezi 19. hodinou 55. minutou a 20. hodinou našeho času by měla na celém světě zhasnout světla na znamení protestu proti neschopnosti řešit problém klimatických změn.
:idea: :idea: :idea: ja uz zhasnu raci v pul :idea: :idea: :idea:
Dave píše:md8590forever > vysvětlíš nám, co znamená tvá přezdívka?
To by mě taky zajímalo Když jsem ho tadyviděl poprvé, tak jsem myslel, že jde o spam
jedná se o tzv. identifikační čísla mě a mé blízké osoby........... Žádná věda....... Přiznávám, že je to trochu odlišný způsob než jsou jiné přezdívky, ale kdo takový odlišný způsob nemá..................... Pink Floyd
Neznáte nějaké stránky, kde by byly ke stažení nějaké pěkné wallpapery s tématem PF? Většina, co jsem našel, byla buď pro menší rozlišení, nebo docela hnusná...