Jaké album od Pink Floyd jste slyšeli jako první?
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
To je myslím ten základní problém TFCut - je to Rogerova osobní zpověď. Bylo to něco, co bral Roger ještě osobněji než zeď a proto k tomu ostatní (přeživší ) moc nepřipouštěl a taky důvod, proč se s tím ostatní nedokázali ztotožnit.
The Wall svým způsobem taky Rogerova zpověď, ale v ní bylo něco, co mohlo oslovit všechny. A myslím že oslovilo.
(myslel jsem, že s tím, že ničím vlastním do zdi nepřispěl trpěl jenom Rick a že byl odejit až po dokončení alba, před koncerty)
The Wall svým způsobem taky Rogerova zpověď, ale v ní bylo něco, co mohlo oslovit všechny. A myslím že oslovilo.
(myslel jsem, že s tím, že ničím vlastním do zdi nepřispěl trpěl jenom Rick a že byl odejit až po dokončení alba, před koncerty)
- the Dark Lord
- piper
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Veru,veru,vitaj!
Ja PF počúvam už od takých 10,ale vtedy som ich výsostne neznášala! Tá veľká láska začala až začiatkom tohto leta a už tento Silvester som oslavovala s discmanom v ruke a čo bolo v ňom???
NO TRIKRÁT HÁDAJTE!!!
NatkA
Ja PF počúvam už od takých 10,ale vtedy som ich výsostne neznášala! Tá veľká láska začala až začiatkom tohto leta a už tento Silvester som oslavovala s discmanom v ruke a čo bolo v ňom???
NO TRIKRÁT HÁDAJTE!!!
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
- matthewmatt
- boy child
Zwěř
Animals
Moje PRVNÍ rockové album vůbec...
Dodnes si pamatuju, jak sem ještě poslouchal pop a rap tak... Pak jsem se prostě najednou ráno probudil a v hlavě se mi seplo, že rock bude to pravé... Takže jsem vzal tvrdě uškudlenou pětistovku... A šel do krámku na rohu...
Tam mě mezi všemi obaly upoutala ta elektrárna Battersea s tím prasátkem mezi komíny...
"Pink Floyd"... říkal jsem si... Hmm, jediné, o čem jsem slyšel, byla samozřejmě Zeď a věta v písničce "Kelti" od Tří sester - "Letní noci stejně temné jak hudba Floydů..." , protože Fanánka a spol poslouchal jeden můj spolužák...
Tak jsem koupil a to album si poslechl asi šedesátkrát za sebou v kuse a byl tak fascinován, jak je jenom možné...
Dodnes patří k mým nejoblíbenějším vůbec a nejoblíbenějším od Floydů...
(Taky mimochodem spolu s WYWH jediné album Floydů, které mě chytlo na první poslech...)
A tak u mě začala doba rocku, která trvá dodnes... To bylo ještě před všemy Zeppeliny, The Who, Zappou, Doors, Beatlesáky...
Animals mi otevřely dveře... Díky chlapci...
Mimochodem - první album, které jsem vybral podle obalu a měl sem docela šťastnou ruku... Možná to někdy v dohledné době zkusím zas...
Moje PRVNÍ rockové album vůbec...
Dodnes si pamatuju, jak sem ještě poslouchal pop a rap tak... Pak jsem se prostě najednou ráno probudil a v hlavě se mi seplo, že rock bude to pravé... Takže jsem vzal tvrdě uškudlenou pětistovku... A šel do krámku na rohu...
Tam mě mezi všemi obaly upoutala ta elektrárna Battersea s tím prasátkem mezi komíny...
"Pink Floyd"... říkal jsem si... Hmm, jediné, o čem jsem slyšel, byla samozřejmě Zeď a věta v písničce "Kelti" od Tří sester - "Letní noci stejně temné jak hudba Floydů..." , protože Fanánka a spol poslouchal jeden můj spolužák...
Tak jsem koupil a to album si poslechl asi šedesátkrát za sebou v kuse a byl tak fascinován, jak je jenom možné...
Dodnes patří k mým nejoblíbenějším vůbec a nejoblíbenějším od Floydů...
(Taky mimochodem spolu s WYWH jediné album Floydů, které mě chytlo na první poslech...)
A tak u mě začala doba rocku, která trvá dodnes... To bylo ještě před všemy Zeppeliny, The Who, Zappou, Doors, Beatlesáky...
Animals mi otevřely dveře... Díky chlapci...
Mimochodem - první album, které jsem vybral podle obalu a měl sem docela šťastnou ruku... Možná to někdy v dohledné době zkusím zas...
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
60x za sebou? Tak to se museli floydi dostat do vsech rovin vedomi, podvedomi, nevedomi... do kazde kapicky krve.... , vpecetit se nesmazatelnou peceti do srdce, duse...
... neni cesty zpatky...
(Nezdalo se ti pak o te hudbe? Mne se to obcas stava. Kdyz posloucham neco porad dokola, tak pak tu hudbu slysim ve snech. Uzasne!)
... neni cesty zpatky...
(Nezdalo se ti pak o te hudbe? Mne se to obcas stava. Kdyz posloucham neco porad dokola, tak pak tu hudbu slysim ve snech. Uzasne!)
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)