Nebo stastny ten, co nad tim vubec neuvazuje .proti píše:Kurnik umiram kazdou sekundou, co mam delat prave ted?
A stastny ten, co jsi na tu otazku dokaze dat uspokojivou odpoved.
Naprosto cokoliv
Moderátor: bery
No jo, čas běží neúprosně. Ale já jsem s tím smířený, nejsem totiž jediný, kdo umře Beru to s nadhledem.
Když tady ten život nepromarním, ale naopak když něčeho dosáhnu a rád budu vzpomínat na všechno, co jsem prožil, tak si na smrtelné posteli nemám co vyčítat
Navíc já patřím k té nemalé skupině lidí, která věří, že smrtí nic nekončí
Když tady ten život nepromarním, ale naopak když něčeho dosáhnu a rád budu vzpomínat na všechno, co jsem prožil, tak si na smrtelné posteli nemám co vyčítat
What do you mean interesting?
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
A pak se ten stastny jednou vzbudi a... 10 years you have got behind you... you missed the starting gun...eclipse píše:Nebo stastny ten, co nad tim vubec neuvazuje .proti píše:Kurnik umiram kazdou sekundou, co mam delat prave ted?
A stastny ten, co jsi na tu otazku dokaze dat uspokojivou odpoved.
Jo, nekonci - a prave proto (ze ta nejvetsi sranda jen zacne), je na miste ta zodpovednost za cas, ktery mame k dispozici... Co s tim casem? Co se zivotem?Jend píše:No jo, čas běží neúprosně. Ale já jsem s tím smířený, nejsem totiž jediný, kdo umře Beru to s nadhledem.
... otazkou zustava: Co delat, abych ten cas nepromarnil? Prave ted? Nebo zitra? - Je to to, co mam delat? Co bych si vybral? Hm... Hm?
Co mam delat?
Nejhorsi, ze na to cloveku nikdo neodpovi - na to si musi odpovedet sam... ale nasel jsem tu spravnou odpoved?
Neni jedinou spravnou odpovedi jen prave to neustale tazani se? Ne-najdeni odpovedi? Stala aktualizace? Posouvani hranice? Posouvani odpovedi?
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Ty nad tím nějak moc přemýšlíš... Já bych se podobnými otázkami trápit nemohl, protože usilovným přemýšlením o čase a smrti bych se dostal do silné deprese a tím pádem bych nemohl žít poklidný životproti píše:Jo, nekonci - a prave proto (ze ta nejvetsi sranda jen zacne), je na miste ta zodpovednost za cas, ktery mame k dispozici... Co s tim casem? Co se zivotem?
... otazkou zustava: Co delat, abych ten cas nepromarnil? Prave ted? Nebo zitra? - Je to to, co mam delat? Co bych si vybral? Hm... Hm?
Co mam delat?
Nejhorsi, ze na to cloveku nikdo neodpovi - na to si musi odpovedet sam... ale nasel jsem tu spravnou odpoved?
Neni jedinou spravnou odpovedi jen prave to tazani se?
Ale to říkám teď. Mně takřka ještě teče mlíko po bradě a vousy mám stále ještě velmi měkké... Jsem de facto pořád nezkušený kluk, který zatím život poznal z té bezstarostnější strany, takže zatím ani nemám důvod trápit se úvahamy o stárnutí
Uvidíme, jak změním svůj pohled na stárnutí třeba za 20 let...
What do you mean interesting?
- the Dark Lord
- piper
já zase říkám že je zbytečné přemýšlet nad tím jestli je to co děláme to správné, protože nikdy nezjistím jestli to správné bylo nebo ne... otazkou zustava: Co delat, abych ten cas nepromarnil? Prave ted? Nebo zitra? - Je to to, co mam delat? Co bych si vybral? Hm... Hm?
Co mam delat?
Neni jedinou spravnou odpovedi jen prave to neustale tazani se? Ne-najdeni odpovedi? Stala aktualizace? Posouvani hranice? Posouvani odpovedi?
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Divis se? Kdyz se denne podivam do zrcadla a porad je tam nekdo jiny, nez ten jak si ho pamatuji ve vzpominkach... Kdyz pomaly vidim jak se rozpadam v prach...Jend píše: Ty nad tím nějak moc přemýšlíš...
Nenazval bych to depresi - snad pokus videt svet realne i jinak... - ale uznavam ... ne vzdy to jde.Jend píše:Já bych se podobnými otázkami trápit nemohl, protože usilovným přemýšlením o čase a smrti bych se dostal do silné deprese a tím pádem bych nemohl žít poklidný život
Shine On You Young Diamond!Jend píše: Jsem de facto pořád nezkušený kluk, který zatím život poznal z té bezstarostnější strany, takže zatím ani nemám důvod trápit se úvahamy o stárnutí
Uvidíme, jak změním svůj pohled na stárnutí třeba za 20 let...
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy videni:Richard píše:Poslední dobou ani nestihnu přečíst všecky příspěvky, natož sám přispět (a tolik je toho tady famózního ke čtení),
ale kde jsou pánové Ogi a Jádro??? Nějak je tu nevidím...
13.4.07., Sazka Arena, Praha...
Od te doby nespatreni...
Mame nepotvrdene zpravy, ze naposledy byly spatreni v ten inkriminovany den 13.4. pobliz velkych cernych kamionu...
(Ja osobne si myslim, ze jeste nedokazali rozchodit fakt, ze koncert skoncil. )
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, za jednafernetti píše:státnice byly, doufám, úspěšné?!FleetingGlimpse píše:Ja jsem ted nejakou dobu poslech muziky trochu zanedbaval, bo jsem se ucil na statnice, ale to je dneskem pryc Musim to ted zase dohnat
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
shorter of breath and one day closer to death
FleetingGlimpse píše:Jasne, za jednafernetti píše:státnice byly, doufám, úspěšné?!FleetingGlimpse píše:Ja jsem ted nejakou dobu poslech muziky trochu zanedbaval, bo jsem se ucil na statnice, ale to je dneskem pryc Musim to ted zase dohnat
to je krásné!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.