Jaké album od Pink Floyd jste slyšeli jako první?

plkání vážné i nevážné

Moderátor: bery

Jaké album od Pink Floyd jste slyšeli jako první?

The Piper at the Gates of Dawn
1
3%
Atom Heart Mother
1
3%
Meddle
1
3%
Jiné album album před Dark Side
0
Žádná hlasování
Dark Side of the Moon
4
13%
Animals
3
10%
The Wall
10
32%
The Division Bell
6
19%
Jiné album album po Dark Side
3
10%
Výběrové nebo Live album
2
6%

Celkem hlasů: 31

matthewmatt
boy child

Jojo

Příspěvek od matthewmatt »

Jojo, dostali. Znal jsem každý tón, od prvního do posledního a když mě omrzely hlavní melodické linky, poslouchal jsem třebas jenom klávesy v pozadí nebo bicí a tak pořád dokola... Nehledě na to, že ta syntetizátorová divočina v "Dogs" se jen tak neoposlouchá :D
Zajímavé je, že dřív mi přišlo, že Floydi vždycky nějakou nádhernou skladbu nějak zhyzdí - skvíkání v Echoes, již zmiňovaná mezihra v Dogs, ta psychedelická část v AHM Suitě... Čím jsem ale starší, tím víc se mi ty psycho úlety líbí... :D

Jinak ano, docela často mi od té doby jako podkres pro sny hrála rocková hudba, především tedy samozřejmě Floydi, pak i Zeppelini a tak... Asi dvakrát se mi tehdy zdálo, že jsem na Floydím koncertě, ale protože jsem (TEHDY) neměl nejmenší představu o vzhledu skupiny ani o koncertech, představoval jsem si, jak stojím v zástupu anonymních lidí uprostřed Battersea (kterou jsem krásně poznal z toho morbidního bookletu) a na nějaké vyvýšené hromadě sutin stojí čtyři mlžné postavy z nichž vyzařuje jakási aura... :D

Když se mi o koncertech zdá dnes, tak většinou samozřejmě o normálních (tedy tak normálních, jak je to jen ve snu možné :D )

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: Jojo

Příspěvek od proti »

matthewmatt píše:... Asi dvakrát se mi tehdy zdálo, že jsem na Floydím koncertě, ...
O snech mame tady taky topic http://pinkfloyd.o106.com/forum/viewtopic.php?t=472. Kdyz chces, muzes se rozepsat. :wink:
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)

Odpovědět