Dobrý vkus.... abych nezlobil, vedle Floydů a i jiných jsem si za Oasis 2 krát vyrazil na jejich koncerty. V mé diskografii opět jen už to nedosažitelné, co vyšlo jen v minimálních nákladech, co by mi od nich chybělo. Shodně i sólová tvorba, i když po rozdělení už ta četnost titulů od obou trochu vázla, ale tento je z těch dobrých. A jak jsem je .... tenkrát objevil? Zaměnil jsem při nákupu cd...Jend píše:Noel Gallagher's High Flying Birds - Lock All The Doors
https://www.youtube.com/watch?v=kcXoxmj43qI
Jinak taky fanda D. Gilmoura...
Co právě teď posloucháš??
Moderátor: bery
Re: Co právě teď posloucháš??
No vida,, taky jeden Oasis fanda!
Můžu se zeptat, kde jsi byl na jejich koncertech? V Praze byli tuším jen jednou, v roce 1997. Pamatuju si, že tehdy se o tom dost mluvilo a dodnes si vzpomínám na onen legendární rozhovor české reportérky s Noelem Gallagherem, kdy se ho zeptala, jestli jsou opravdu takoví blbci, jak se o nich říká, načež Noel bez jakékoli odpovědi za smíchu reportérky od interview uraženě odešel
Jinak Noel pořád válí dál. Jeho zatím dvě vydané desky se mi líbí víc než ty poslední s Oasis. Umísťují se na prvních místech v žebříčcích a o jeho koncerty je velký zájem. A s Beady Eye, kterou po rozpadu vedl jeho mladší povedný bratr, se to to už vůbec nedá srovnávat. Na Noela bych se určitě rád jednou podíval!
Můžu se zeptat, kde jsi byl na jejich koncertech? V Praze byli tuším jen jednou, v roce 1997. Pamatuju si, že tehdy se o tom dost mluvilo a dodnes si vzpomínám na onen legendární rozhovor české reportérky s Noelem Gallagherem, kdy se ho zeptala, jestli jsou opravdu takoví blbci, jak se o nich říká, načež Noel bez jakékoli odpovědi za smíchu reportérky od interview uraženě odešel
Jinak Noel pořád válí dál. Jeho zatím dvě vydané desky se mi líbí víc než ty poslední s Oasis. Umísťují se na prvních místech v žebříčcích a o jeho koncerty je velký zájem. A s Beady Eye, kterou po rozpadu vedl jeho mladší povedný bratr, se to to už vůbec nedá srovnávat. Na Noela bych se určitě rád jednou podíval!
What do you mean interesting?
Vzhledem k tomu, že se za 2 týdny chystám do Zlína na Zimní Masters Of Rock, tak jdu drtit Gamma Ray, zakladetele Helloween Kai Hansena. Nejen hudbou PF je člověk živ.
Dear Boy, Have A cigar & Welcome To The Machine
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak. V mém případě teď Pixies, přespříští týden jdeme na koncert takže taky příprava.Roman píše:...Nejen hudbou PF je člověk živ.
...and after all we're only ordinary men
[quote="Jend"]No vida,, taky jeden Oasis fanda!
Můžu se zeptat, kde jsi byl na jejich koncertech? V Praze byli tuším jen jednou, v roce 1997.
Ten první koncert jak píšeš jsem absolvoval v den před pražským v Olympia halle v Mnichově a druhý v r.2009 rovněž, když byli na turné v Mnichově.
Je paradoxní, že třeba naše rádia je moc nehrají, mnou poslouchané rádio Beat výjimečně . No v čase jejich existence jsem moji sbírku dotáhl do kompletnosti a je toho požehnaně včetně rarit. A jak uvádíš sólovou tvorbu pak i BE nebo L.Gallaghera mám "pod kontrolou" a mrzí mne, že jsem koncert Gallaghera, který byl v Mnichově opoměl, neb jsem po návratu domů zjistil, že se létě jeden takový konal. Za mně tedy hodně dobří a je tedy asi třeba řešit zvlášt jejich hudbu a jejich chování...
Můžu se zeptat, kde jsi byl na jejich koncertech? V Praze byli tuším jen jednou, v roce 1997.
Ten první koncert jak píšeš jsem absolvoval v den před pražským v Olympia halle v Mnichově a druhý v r.2009 rovněž, když byli na turné v Mnichově.
Je paradoxní, že třeba naše rádia je moc nehrají, mnou poslouchané rádio Beat výjimečně . No v čase jejich existence jsem moji sbírku dotáhl do kompletnosti a je toho požehnaně včetně rarit. A jak uvádíš sólovou tvorbu pak i BE nebo L.Gallaghera mám "pod kontrolou" a mrzí mne, že jsem koncert Gallaghera, který byl v Mnichově opoměl, neb jsem po návratu domů zjistil, že se létě jeden takový konal. Za mně tedy hodně dobří a je tedy asi třeba řešit zvlášt jejich hudbu a jejich chování...
Tak to je něco!volka.z píše:No v čase jejich existence jsem moji sbírku dotáhl do kompletnosti a je toho požehnaně včetně rarit. A jak uvádíš sólovou tvorbu pak i BE nebo L.Gallaghera mám "pod kontrolou"...
Welcome my son, welcome to the machine
Tak jsem od ciziny zabrousil mezi domácí nosiče.. pustil jsem si Modrý Efekt & Radima Hladík. Tak trochu ovlivněn návštěvou posledních koncertů Vladimíra Mišíka a Etc. V Konstantinových Lázní organizátor využil večera...pod názvem Večer legend, kde krátkým vstupem uvedli medailon o Radimu Hladíkovi na jeho podporu při těžké nemoci. Včera jsem po krátkém osobním rozhovoru s Vladimírem Mišíkem v Medovém Újezdě, mimochodem super koncert , dospěl k názoru, že stav není vůbec dobrý. Vím, že hudby a svého umění nám dal Radim Hladík moc a tak mu aspoň já sám za sebe přeji hodně sil a vůle, ale i pomoci všech kdo mohou, aby se mohl zase vrátit z nemocničního lůžka domů.
Poslední zprávy o Radimu Hladíkovi, které jsem slyšel, jsou moc smutné. Obdivoval jsem jeho vůli a nasazení při koncertech v jeho stavu.
Ani se mi o tom nechce psát... Jen přát hodně a hodně velké štěstí.
Ani se mi o tom nechce psát... Jen přát hodně a hodně velké štěstí.
poslední týdny pro sebe objevuju dílo jona lorda - hlavně to, co páchal mimo hluboké paraple. skvělá muzika, hlavně jeho sólovky jsou tak odlišné od toho, co se svou hlavní kapelou hrával.
dost dobrý (ba přímo pro mě skvělý!) je koncert z jeho (bohužel) neúspěšného projektu paice - ashton - lord: https://www.youtube.com/watch?v=f-_-KoGN_q4 -
je až neuvěřitelné, kolik skvělé muziky, o kterou jsem nenarazil, existuje...
dost dobrý (ba přímo pro mě skvělý!) je koncert z jeho (bohužel) neúspěšného projektu paice - ashton - lord: https://www.youtube.com/watch?v=f-_-KoGN_q4 -
je až neuvěřitelné, kolik skvělé muziky, o kterou jsem nenarazil, existuje...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Ve čtvrtek jsem si do auta přetáhl do auta oblíbenou desku od Leonarda Cohena.
Netušil jsem, že druhý den ráno si přečtu smutnou zprávu o jeho odchodu.
Jeho poslední temná deska You Want It Darker , která snad měla být předzvěstí jeho odchodu, tak dostala ještě temnější charakter...
Netušil jsem, že druhý den ráno si přečtu smutnou zprávu o jeho odchodu.
Jeho poslední temná deska You Want It Darker , která snad měla být předzvěstí jeho odchodu, tak dostala ještě temnější charakter...
Mike Oldfield, Moonlight Shadow. Klasika...
https://www.youtube.com/watch?v=e80qhyovOnA
Nevíte, jestli toho zastřeleného chlápka v tom videu nehraje sám Oldfield?
https://www.youtube.com/watch?v=e80qhyovOnA
Nevíte, jestli toho zastřeleného chlápka v tom videu nehraje sám Oldfield?
What do you mean interesting?
Jiří Jelínek in memorian, ETC 1976-1977 .... nám to štěstí, že jsem si opatřil k EP v letošním roce digitalizované vydání stejného titulu od Supraphonu.
http://www.supraphonline.cz/album/22553 ... -1976-1977
Když to poslouchám, vybavuje se mi příhoda z letošního září z koncertu Vládi Mišíka a Etc na krumlovském náměstí, kdy za námi seděli tak asi dvacetiletí... , kteří protože nečetli program neměli absolutní ponětí o tom, kdo Vladimír Mišík a Etc je. V pravdě mne to překvapilo.
Když to poslouchám, vybavuje se mi příhoda z letošního září z koncertu Vládi Mišíka a Etc na krumlovském náměstí, kdy za námi seděli tak asi dvacetiletí... , kteří protože nečetli program neměli absolutní ponětí o tom, kdo Vladimír Mišík a Etc je. V pravdě mne to překvapilo.
Naposledy upravil(a) volka.z dne 27.11.2016 22:00:11, celkem upraveno 1 x.
no pomalu se dostáváme do doby, kdy i pink floyd se budou nalézat ve sféře skrytých démantů, o kterých budou vědět jen ti zasvěcení a znalí...volka.z píše:Jiří Jelínek in memorian, ETC 1976-1977 .... nám to štěstí, že jsem si opatřil k EP v letošním roce digitalizované vydání stejného titulu od Supraphonu.
Když to poslouchám, vybavuje se mi příhoda z letošního září z koncertu Vládi Mišíka a Etc na krumlovském náměstí, kdy za námi seděli tak asi dvacetiletí... , kteří protože nečetli program neměli absolutní ponětí o tom, kdo Vladimír Mišík je a Etc. V pravdě mne to překvapilo.
nebo je tu snad někdo, kdo by si pustil saucerful of secrets jen tak, z plezíru? v rádiu to nehrajou, tak jakoby to nebylo
p.s.: ať jsme v tématu - hraje mi tu živák stevena wilsona (11.9.2016, phoenix) - skvělá věc, co trvá skoro tři hodiny!
- Jiří Engliš
- piper
The Yes Album 2014 Steven WIlson remix Bluray stereo LPCM
Finále u Starship trooper je naprosto úžasné!Re: Co právě teď posloucháš??
skvělý tip, díky za něj!