Staré LP Floydů

plkání vážné i nevážné

Moderátor: bery

Odpovědět
highwayking
legend

Staré LP Floydů

Příspěvek od highwayking »

Zdravim,
Dělam si sbírku originálních LPček (původní vydání). Zatím jich moc nemám. Chci něco zkusit koupit přes eBay ale pokud byste někdo něco takového chtěli prodat tak se určitě ozvěte! Můžou to být jak 12" tak 7" desky. Měl bych zájem asi i o nějaké nejstarší vydání na CD.

Pokud by něco bylo tak nelíp napište mail (abiciste@centrum.cz) nebo na ICQ (207937823)

Díky moc
Shine on...

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Z lidí co tady chodí asi nikdo nic nepustí :)
Osobně vlastním na vinylu pouze A Momentary Lapse Of Reason, což je paradoxně má nejméně oblíbená deska.
...and after all we're only ordinary men Obrázek

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

To máš asi pravdu no... ale co kdyby... mohl by tady někdo o někom vědět... :?
Shine on...

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

highwayking píše:To máš asi pravdu no... ale co kdyby... mohl by tady někdo o někom vědět... :?
To jo, ale asi by si to od něj hned koupil :lol: aspoň teda já bych to tak udělal :) To jsem ale sobec, fuj :)
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour :D Nicméně když už, tak Dave Kilminster :wink:

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

tak zjišťuju, že už tu jedno vlákno o elpíčkách floydů je... takže se tímto omlouvám za duplikát, který jsem tu ve své nepozornosti před pár dny vytvořil - pokud bery uzná za vhodné, klidně může moje vlákno přesunout sem, ať tu v tom není maglajs.

btw. před hodinkou mi na aukru utekly dvě aukce na německé pressy animals a wywh :(
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Odpovědět