Mimochodem . . . . .
Přátelé . . . . .
Co ta slíbená prázdninová Fernett-Chata?
Nějaké návrhy?
Plány?
Nápady?
Jen tak mimochodem . . . . .
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
kocour hostí uživatele beryho a protiho (schválně, kolik jich asi je ) tento víkend. poslechnem něco floydů, pokecáme, popijeme a dobře nám bude!
věřím, že to nebude poslední akcička podobného druhu a to ani u mne a snad ani u jiných... (aneb inspirace pro ostatní???)
věřím, že to nebude poslední akcička podobného druhu a to ani u mne a snad ani u jiných... (aneb inspirace pro ostatní???)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tady vsude bylo ticho. Na nadhozeny navrh s chatou apod. se nejak nikdo nechytal. Resp. dle meho skromneho nazoru se nechytalo dost lidi k tomu, aby se objednavala chata, nebo snad misto v campingu.the Dark Lord píše:Tos to nemoh ohlásit předem?fernetti píše:kocour hostí uživatele beryho a protiho tento víkend.
A tak jednou - uz nevim, v kterem topicu to bylo, Fernetti basnil o Floydech a sklenicce vina... řekl jsem si: to ma atmosferu!!! A tak jsem se k Fernettimu na sklenicku operativne pozval sam. (btw. v Kyjove se pestuje vino.) Rekneme si to na rovinu, Floydi, vino, Fernetti - a ja u toho nejsu!!! Tak jsem s tim jednoduse musel neco delat!!! - A jak se to postupne dohadovalo, posouvaly se terminy az se nasel jeden spolecny, pak zase v jednom topicu bery zacal basnit o pohodlnych kreslech a deskach...
Samozrejme, ze by bylo mozne udelat pocetnejsi setkani, ale vite jak to chodi - cim vic lidi se dohaduje, tim hur se dohodne, resp. nedohodne (podobne dopadla i ta chata).
A tak jsem si rekl: Zaklad je, aby se dohodli dva. A protoze ve Zline mi pivo chutnalo a Bery mi tam ukazal hezkou hospudku s PF-plakatem (hezky jsme si pokecali, jen to druhe pivo bylo na mne uz moc ), tak proc nezkusit Kyjov?
Potom se to hodi jako hotova vec, pokusim se oslovit jednoho, pokud to vyjde, oslovim druheho, tretiho... - A ono to kupodivu vyslo!!!
Takze Fernetti bude hostit Uzivatele, Beryho a mou malickost.
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
- the Dark Lord
- piper
No, na jednom fóre, co jsem ho členem, se dělávaly každý měsíc srazy v Praze. Teď tahle tradice trochu upadá, za celý letošek byly jen dva a půl srazu, ale vždy to fungovalo tak, že se s měsíčním předsttihem dalo hlasování s dvěma třemi možnostmi kdy by to mohlo být a vítězná možnost byla stanovena ajko pevný datum. Ostatní si buď přizpůsobili plány nebo se omluvili že nemůžou.