Coldplay a Pink Floyd
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Coldplay a Pink Floyd
Včera jsem se dočetl ze Coldplay chystají nějakou Pinkfloyďárnu
http://musicserver.cz/clanek/21974/Cold ... tnovy-den/
http://musicserver.cz/clanek/21974/Cold ... tnovy-den/
...and after all we're only ordinary men
na www.coldplay.com si můžete Violet Hill zdarma stáhnout
-
- martyr
-
- martyr
-
- martyr
Mozna nejake smerovani do kytarovych rifu a taky celkove mirne slozitejsi kompozice a zacatek, ale to tak muze prijit jen me, protoze coldplay zboznuju a znam nazpamet vsechny jejich skladby (prosim nepokladejte me za blbce a nenadavejte mi, rikam, ze jde jen o muj nazor a do floydu detailne nevidim) coldplay maji pro me osobne jednu uzasnou vlastnost. Ackoliv jsou mnohem, ale mnohem primocarejsi nez floydi a maji jasny tah na branku, tak se mi neoposlouchaji snad nikdy. (coz je takovy maly zazrak ) Tim nechci rict, ze floydi ano. Ti to dokazi prave vyrazem, ktery je pri kazdem poslechu jiny
to fernetti: myslim, ze je to osobite dostatecne a s kopii to nema spolecneho nic
to fernetti: myslim, ze je to osobite dostatecne a s kopii to nema spolecneho nic
PINK FLOYD FAN!
-
- martyr
-
- martyr
né=, já sem nemyslel kvalitu zvuku, ale spíš ty pocity co se mně vybaví když si to představím, přijde mi to jak ohebný plast já nevím jak to vysvětlit... je to jakdyž ti přijde že nějaké jídlo chutná jak hlina aj kdyžs ju nikdy nejedl, tak mně ta produkce přijde taková plastová, aj když sem plastovou hudbu ještě neslyšelvon.Tossis- píše:plastove prostorovy zvuk? nemas jen nejaky nizky bitrate? mne to neprijde, tedy u life in technicolor je takova druha polovina, ale tam je to nejspis zamer, ale jinde jsem si niceho takoveho nevsiml