No já nevím, když Rick řekl: "If you mean Pink Floyd ever took drugs - you're wrong...", tak tím asi nemyslel, jen 60-70. léta. Podle mě Rick spíš nevěděl, že David v něčem jede. Nevíte, jak fungovaly vztahy uvnitř Pink Floyd po odchodu Waterse? Myslíte, že probírali s ostatními svoje osobní problémy?fernetti píše:myslím, že rick nelhal. podle mě reagoval na otázku ohledně společné tvorby pink floyd hlavně koncem 60. a v 70. letech. david šňupal v soukromí a určitě ne proto, aby dělal muziku.
Pink Floyd a drogy
Moderátor: bery
What do you mean interesting?
Ti nevím, důkaz nemám... Ale myslím, že ty svoje osobní problémy spolu moc neprobírali nikdy Nějak si neumím představit, jak se Roger svěřuje Gilmourovi a naopak... A stejně tak mě to nějak nesedne ani na tu trojku, která tam zbyla potom, co roger odešel... Ale člověk nikdy neví, to je čistá spekulace...Jend píše:Myslíte, že probírali s ostatními svoje osobní problémy?
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
tady je diskuze zabývající se otázkou závislosti davida gilmoura na kokainu :-/
http://forum.neptunepinkfloyd.co.uk/vie ... b0d95347cd
http://forum.neptunepinkfloyd.co.uk/vie ... b0d95347cd
a to máš odkud?Lorinka píše:však on na ty skryté významy jednou nehezky doplatí:/
jinak bych chtěla vysvětlit, proč roger údajně zkusil lsd jen jednou- prý po jeho požití zůstal stát uprostřed jedné silně frekventované silnice...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Přesně tak. Píšou tam, že to bylo v New Yorku když se snažil přejít 8. avenue, aby si koupil sendvič a láhev mlíka, ale zůstal trčet uprostřed uliceJend píše:No já tu historku taky znám. Myslím, že o ní píše Schaffner v Odyseji.
A pak tam taky píšou, že to předtim vzal ještě jednou "v idylickém prostředí" někde v Řecku a to prej bylo ohromný
Toť Nicholas Schaffner a Rogerovy zážitky s LSD...
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslim si, ze je dobre byt zavysly na jakekoli droze. Pokud vsak uz jsem zavysly, tak je lepsi byt zavysly na TPF (jakoze jsem), nez LSD a spol.
Nedostatek drogy TPF se v mem pripade projevuje pokleslou naladou, dlouhotrvajici depresi apod.
*TPF - The Pink Floyd
(Vetsina tzv. nezavislych je na necem zavisla )
Nedostatek drogy TPF se v mem pripade projevuje pokleslou naladou, dlouhotrvajici depresi apod.
*TPF - The Pink Floyd
(Vetsina tzv. nezavislych je na necem zavisla )
- Fredy_Brown
- raver
Určitě bych na PF nedíval jako na kapelu, kde byly drogy tabu.
Na druhou stranu nejde o kapelu typu "sex drugs Rock ´n´ Roll.
To, že by žádný člen kapely neměl zkušenosti s drogama (exc. Syd) je naopak dost nereálný.
Co se tour týče...většina kapel propadne drogám a alkoholismu právě na turné - díky ponorce, rutině, izolaci a velkýmu přemisťování.
Na druhou stranu nejde o kapelu typu "sex drugs Rock ´n´ Roll.
To, že by žádný člen kapely neměl zkušenosti s drogama (exc. Syd) je naopak dost nereálný.
K tomu abys bral drogy nepotřebuješ čas. Ve skutečnosti ho tím částečně získáváš.fernetti píše:navíc bych řekl, že ani neměli moc času, furt byli na cestách, každý den hráli na jiné štaci, k tomu furt nějaké studio
Co se tour týče...většina kapel propadne drogám a alkoholismu právě na turné - díky ponorce, rutině, izolaci a velkýmu přemisťování.
- Kwisatz Haderach
- seer of visions
Je pravda, že se mě několik lidí ptalo, jestli Pink Floyd brali drogy a očekávali přitom kladnou odpověď. Pak mi nechtěli uvěřit, když jsem jim řekl, že nebrali
Proč jsou ty drby nejčastěji o Davovi? No, být v 70. letech kytaristou veleúspěšné rockové skupiny znamenalo trochu automaticky něco brát
Jinak kdybych Pink Floyd neznal a poprvé viděl The Wall at Earls Court Park, tak bych byl přesvědčen, že Roger určitě něco bere, ten jeho dynamický výraz...
Proč jsou ty drby nejčastěji o Davovi? No, být v 70. letech kytaristou veleúspěšné rockové skupiny znamenalo trochu automaticky něco brát
Jinak kdybych Pink Floyd neznal a poprvé viděl The Wall at Earls Court Park, tak bych byl přesvědčen, že Roger určitě něco bere, ten jeho dynamický výraz...
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
U mě jsou to úplní slušňáci kteří se do ničeho nikdy nenamočili protože se báli mamky , ne dělám si srandu, někdy se mi fakt nechce věřit že se tak drželi, když to člověk srovná s jinýma kapelama je to neuvěřitelné.
Každopádně je tady vidět že jim šlo o jediné: a sice o HUDBU.
Mimochodem nečetli jste někdo Schody do nebe? Je to biografie o Led Zepellin, napsal to myslím jejich bedňák (Richard Cole). Já vím že je to asi patlanina, ale pokud je to alespoň z jedné třetiny pravda tak Led Zepellin byl jeden velký mejdan
Každopádně je tady vidět že jim šlo o jediné: a sice o HUDBU.
Mimochodem nečetli jste někdo Schody do nebe? Je to biografie o Led Zepellin, napsal to myslím jejich bedňák (Richard Cole). Já vím že je to asi patlanina, ale pokud je to alespoň z jedné třetiny pravda tak Led Zepellin byl jeden velký mejdan
...and after all we're only ordinary men