Mne se to taky libi, ale ty zabery z koncertu by mohly byt delsi na ukor kecani...a taky je videt ze existuji super zabery z The Wall tour, doufam ze neco vyjde oficialne.LuckyM píše:Je to doslovný překlad, tak snad ano, ale nevadí, něco málo si pamatuju a je tam hodně zajímavých věcíFleetingGlimpse píše:Sezen si DVD Behind The Wall, tam jsou zabery z koncertu.LuckyM píše:Chybí mi tu jakákoli fotodokumentace z "divadelního" The Wall... Nevíte o něčem? Já si vzpomínám akorát na dokument "Pink Floyd za zdí" co byl kdysi na ČT2 ale už je to dávno a já v té době tu drsnou hudbu ještě nežral...
Něco málo je i na braindamage http://brain-damage.co.uk/general/wallperf.html ale nic uspokojivého![]()
![]()
Už aby se zase páni vrchní na ČT2 smilovali a zase po dlouhé době něco hodily...
EDIT: To bude asi ten dokument "Pink Floyd za zdi", co?![]()
všelijaké fotky a drbárna o nich
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
Stejně o hodně přicházíme, pač všechny ty dokumenty si myslím běží hlavně v Anglii a USA, já teda vím zatím jen o třech, které se u nás vysílaly a pochybuju že se všechny na naše obrazovky sem do ČR dostanou (Opravdu počítejme jen STV a ČT2 )FleetingGlimpse píše:Mne se to taky libi, ale ty zabery z koncertu by mohly byt delsi na ukor kecani...a taky je videt ze existuji super zabery z The Wall tour, doufam ze neco vyjde oficialne.LuckyM píše:Je to doslovný překlad, tak snad ano, ale nevadí, něco málo si pamatuju a je tam hodně zajímavých věcíFleetingGlimpse píše: Sezen si DVD Behind The Wall, tam jsou zabery z koncertu.
EDIT: To bude asi ten dokument "Pink Floyd za zdi", co?![]()
Muhehehehehehehehehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!FleetingGlimpse píše:Mne se to taky libi, ale ty zabery z koncertu by mohly byt delsi na ukor kecani...a taky je videt ze existuji super zabery z The Wall tour, doufam ze neco vyjde oficialne.
What do you mean interesting?
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Co se ti nezda?Jend píše:Muhehehehehehehehehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!FleetingGlimpse píše:Mne se to taky libi, ale ty zabery z koncertu by mohly byt delsi na ukor kecani...a taky je videt ze existuji super zabery z The Wall tour, doufam ze neco vyjde oficialne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Hlad po Floydech je ted dost silny a ty zabery tam *jsou*, ja bych se nedivil, kdyby se do toho nekdo pustil, zrovna The Wall tour je neuveritelne divacky atraktivni.Jend píše:Ne.FleetingGlimpse píše:Jak jinak.
Ja si myslím,že u vás je to ešte fajn,ale čo mám povedať ja??? Raz som šla do obchodu,kníhkupectva a tak sa pýtam predavača a predavačky,či nemajú nejakú knihu o skupine Pink Floyd.A hádajte,čo oni na to?Jend píše:Ne.FleetingGlimpse píše:Jak jinak.
"Hľadáte knihu o pink pongu???" Ja som myslela,že odpadnem! To sme celý my,Slováci! Nevedomí! Hanbím sa!
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
-
Návštěvník
Já tomu prostě nějak moc nevěřím. Proboha, tohle turné proběhlo před 25 lety... Nic nenasvědčuje tomu, že by se něco mělo vydat...FleetingGlimpse píše:Hlad po Floydech je ted dost silny a ty zabery tam *jsou*, ja bych se nedivil, kdyby se do toho nekdo pustil, zrovna The Wall tour je neuveritelne divacky atraktivni.Jend píše:Ne.FleetingGlimpse píše:Jak jinak.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
A? Proc se dnes tedy vydavaji veci z '69?Anonymous píše:Já tomu prostě nějak moc nevěřím. Proboha, tohle turné proběhlo před 25 lety... Nic nenasvědčuje tomu, že by se něco mělo vydat...FleetingGlimpse píše:Hlad po Floydech je ted dost silny a ty zabery tam *jsou*, ja bych se nedivil, kdyby se do toho nekdo pustil, zrovna The Wall tour je neuveritelne divacky atraktivni.Jend píše: Ne.