Bože, vy máte starosti...fernetti píše:ale david slintá tak, že si dovede představit, co je za tím hadříkem schované
všelijaké fotky a drbárna o nich
Moderátor: bery
kdo neví, co s prachama, může si zajiít na ebay a vydražit si tam např. jeden z dílců tzn. mirroballu - více info viz. zde: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... :LCA:UK:31

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tipujes dobre...udajne mel s 12-ti strunkou nahrat Welcome To The Machine a Wish You Were Here.fernetti píše:neví někdo náhodou, kdy mohl david na takovou kytaru hrát? přijde mi to jako z obodbí WYWH...
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death
Omlouvám se všem, že jsem nevěřil, že David na takovou kytaru někdy hrál na www.gilmourish.com je ta fotka datována a to na 26.4.1972.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
fernetti píše:název toho obrázku je kouzelnýFleetingGlimpse píše:A tohle snad ani komentar nepotrebuje![]()
![]()
![]()
, ten scotty je opravdu trotl...
EDIT: A samozrejme jeste Jona, tot i muj oblibenec
Naposledy upravil(a) FleetingGlimpse dne 26.12.2005 12:05:48, celkem upraveno 1 x.
tak to je trošičku něco jiného, než jsem myslel - tu fotku, kterou jsem měl ny msli mám v práci, takže ji linknu později - tam gary wallis opravdu HRÁL na klávesy společně s wrightem a carinem.FleetingGlimpse píše:Tak jsem pro ty, kdoz nemaji DVD Live At Venice, tipnul okamzik, o kterem jsme se s Fernettim bavili v jinem threadu
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
uz vim ktery okamzik myslis, bylo to tam tusim trochu pozdeji, nikdy predtim jsem si nevsimnul, ze tam Wallis hral i na klavesy. Kazdopadne tam zcela regulerne i bubnoval...fernetti píše:tak to je trošičku něco jiného, než jsem myslel - tu fotku, kterou jsem měl ny msli mám v práci, takže ji linknu později - tam gary wallis opravdu HRÁL na klávesy společně s wrightem a carinem.FleetingGlimpse píše:Tak jsem pro ty, kdoz nemaji DVD Live At Venice, tipnul okamzik, o kterem jsme se s Fernettim bavili v jinem threadu