Household Objects
Moderátor: bery
Household Objects
Začátkem října roku 1973 Pink Floyd pracovali na projektu s názvem Household Objects. Mělo vzniknout album, kde jedinými instrumenty byly různé předměty z domácnosti. Celkem nahráli 3 záznamy, ale projekt nedokončili, protože v té době také pracovali na Shine On You Crazy Diamond a po jeho dokončení se k Household Objects už nevrátili. Nevíte o tom projektu něco víc? Dají se někde sehnat ty 3 záznamy? Zkoušel jsem si vygooglit nějaký odkaz, který by mé chabé znalosti o Household Objects obohatil, ale nic moc jsem nenašel.
What do you mean interesting?
- the Dark Lord
- piper
Ju, tak o tom jsem taky neco slyšela... Abych nekecala, ale myslím, že se o tom mluví na nějakém DVDčku (ale fakt nevím kterém)...
Ale snad bych to ani nechtěla slyšet, ještě že radši dodělali to Shine On...
Ale snad bych to ani nechtěla slyšet, ještě že radši dodělali to Shine On...
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- the Dark Lord
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Household Objects
Jo - spunty z lahvi, cinkani nadobi a tak... Nekdy hodne davno jsem cetl, ze ty audiozaznamy byly zniceny...Jend píše: Nevíte o tom projektu něco víc? Dají se někde sehnat ty 3 záznamy? Zkoušel jsem si vygooglit nějaký odkaz, který by mé chabé znalosti o Household Objects obohatil, ale nic moc jsem nenašel.
... ale snad existuje nejaky zvukar, nebo tak nejak, kdo to u sebe schovava, aby to casem vytahl na svetlo. Nadeje umira posledni. A co by to bylo za zivot, kdyby jsme nemeli sve sny, ze?
(koneckoncu uvodni skladba z Music for the body, taky stoji za to, ne? )
Re: Household Objects
Tomu nevěř.proti píše:... ale snad existuje nejaky zvukar, nebo tak nejak, kdo to u sebe schovava, aby to casem vytahl na svetlo. Nadeje umira posledni.
What do you mean interesting?
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ze stránek s názvem Echoes FAQ, http://www.pink-floyd.org/faq/faq6.html#4Jend píše:A to máš odkud?bery píše:Některé části původně nahrávané pro Household Objects prý použili v úvodu Shine On You Crazy Diamond
Jestli je to důvěryhodné nevím.
...and after all we're only ordinary men
Někde jsem četl, že ta použitá část Household object je to cinkání a další zvláštní zvuky v tom syntezátorovém úvodu.bery píše:Ze stránek s názvem Echoes FAQ, http://www.pink-floyd.org/faq/faq6.html#4Jend píše:A to máš odkud?bery píše:Některé části původně nahrávané pro Household Objects prý použili v úvodu Shine On You Crazy Diamond
Jestli je to důvěryhodné nevím.