Tak já vám to teda přiblížím, abyste na to líp viděli
Zdá se, že jim to cd ve skladu leželo pěkných pár let.
kde, co a za kolik
Moderátor: bery
Re: kde, co a za kolik
What do you mean interesting?
Jend píše:Tak já vám to teda přiblížím, ......
Zdá se, že jim to cd ve skladu leželo pěkných pár let.
Měl jsi nám to otočit a pak bychom věděli, že je to vydané v r.2009
Když vyšlo 2DVD Pulse, tak stálo 800, Ani vteřinu jsem tenkrát neváhal.
Dear Boy, Have A cigar & Welcome To The Machine
amused to death...
až natolik, že ani ve výprodeji v papírové pošetce za 19,- Kč už o toto dílo nikdo nestojí...
doba je jinde a my s ní
až natolik, že ani ve výprodeji v papírové pošetce za 19,- Kč už o toto dílo nikdo nestojí...
doba je jinde a my s ní
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
.... možná jsem to někde psal, když jsem v únoru r.81 koupil ještě ve folii The Wall za 600 Kčs bylo to moc peněz.(pro neznalce asi půlka měsíčního platu žen pracujících třeba jako účetní). Za 2 hodiny od koupi mi za to bylo nabídnuto 900 Kč neprodal jsem , do dnes ta LP mimo jiná vydání The Wall mám. A neprodal bych je ani dnes .... Jak píšeme jinde ..vzpomínky a vazby se nezaplatíRoman píše:Když vyšlo 2DVD Pulse, tak stálo 800, Ani vteřinu jsem tenkrát neváhal.
nějak se to datum, soudruhům, nepovedlo - řekl bych, že správně mělo být 1970 (8.8., jestli se nepletu, je z toho i moc pěkné voio)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
DVD filmu The Wall z kocertů The Wall 2010-13 jen za 149,-
https://www.datart.cz/Filmove-DVD-BONTO ... 0wodQNoCqg
Tak se mi zdá, že Roger je našich krajích jaksi "neprodejný", když se relativně čerstvé DVD prodává za takovou cenu. Gilmourův Gdańsk z roku 2008 u nás pod 400,- myslím nekoupíte.
Tak se mi zdá, že Roger je našich krajích jaksi "neprodejný", když se relativně čerstvé DVD prodává za takovou cenu. Gilmourův Gdańsk z roku 2008 u nás pod 400,- myslím nekoupíte.
What do you mean interesting?
Když si přečteš komentář k titulu... na stránce prodejceJend píše:DVD filmu The Wall z kocertů The Wall 2010-13 jen za 149,-
Roger Waters: The Wall
Jméno, které mnoha lidem příliš neřekne. Nicméně jeho odkaz a dílo bude na světě již navždy. Roger Waters je spoluzakladatel a autor většiny písní Pink Floyd. Dokumentární film sleduje nejen pohled na koncertní pódium, ale také intimní výpověď autora
Pak se divím, že to nedával jako bonus k nákupu, ale z pohledu vydavatele (český popis) je otázka kdo to zase vydal. A pokud se jedná o ta různá papírová vydání je to asi jako vše v Česku od nápadu něco vydat a skutečné prodejnosti jedno, kterého titulu hudebního nebo filmu.
To se i trháky v kinech prodávají "v akci".