Pink Floyd v Pompejích
Moderátor: bery
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to chvíli neviděl, ale co vím přesně, je, že na videokazetě taky nebyly ty černobílý záběry ze studia, jak tam žerou ty ústřice a ten maník se z nich marně snaží dostat nějaký kloudný slovo , to jsem viděl až na Director's cutufernetti píše:jestli se nepletu, tak director´s cut je verze rošířená o počítačové animace pompejí, které se objevují na začátku (a myslím, že i na konci) filmu plus nějaké další sekvence s animacemi planet. vnitřek filmu, tzžn. čistý záznam vč. dokumentárních pasáží podle mě zůstal beze změn. moje verze pompejí umožňuje spuštění jak původní tak i té novější verze.
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
a byla ta videokazeta origoš? anebo ještě varianta č. 2: stopáž videokazety byla tak malá, že se na ní celý film jednoduše nevešel...Jádro píše:Už jsem to chvíli neviděl, ale co vím přesně, je, že na videokazetě taky nebyly ty černobílý záběry ze studia, jak tam žerou ty ústřice a ten maník se z nich marně snaží dostat nějaký kloudný slovo , to jsem viděl až na Director's cutufernetti píše:jestli se nepletu, tak director´s cut je verze rošířená o počítačové animace pompejí, které se objevují na začátku (a myslím, že i na konci) filmu plus nějaké další sekvence s animacemi planet. vnitřek filmu, tzžn. čistý záznam vč. dokumentárních pasáží podle mě zůstal beze změn. moje verze pompejí umožňuje spuštění jak původní tak i té novější verze.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Byla.fernetti píše:a byla ta videokazeta origoš? anebo ještě varianta č. 2: stopáž videokazety byla tak malá, že se na ní celý film jednoduše nevešel...Jádro píše:Už jsem to chvíli neviděl, ale co vím přesně, je, že na videokazetě taky nebyly ty černobílý záběry ze studia, jak tam žerou ty ústřice a ten maník se z nich marně snaží dostat nějaký kloudný slovo , to jsem viděl až na Director's cutufernetti píše:jestli se nepletu, tak director´s cut je verze rošířená o počítačové animace pompejí, které se objevují na začátku (a myslím, že i na konci) filmu plus nějaké další sekvence s animacemi planet. vnitřek filmu, tzžn. čistý záznam vč. dokumentárních pasáží podle mě zůstal beze změn. moje verze pompejí umožňuje spuštění jak původní tak i té novější verze.
Já myslím, že ty černobílé záběry v době vydání videokazety vůbec zveřejněny nebyly. Nevím jestli tam byly při promítání v kinech.
Jinak já mám DVD s oběma verzemi, takže můžu porovnat. Původní verze je lepší, pokud tam nejsou ty záběry, kde Floydi hrají na playback, zatímco na pozadí se promítá živý záznam. V rozhovoru Adrian Maben říká, že v té době na to byl nějaký přístroj a byla to novinka. Když pak viděl výsledek, chtěl to zrušit, ale už to nešlo. Takže v nové verzi v Saucerful of secrets použil záběry posopečných výbuchů, které mi přijdou výborné. Ale v Echoes part 2 použili ty antické animace, které jsou takové, nechci to říct, ale trapné.
Jinak já mám DVD s oběma verzemi, takže můžu porovnat. Původní verze je lepší, pokud tam nejsou ty záběry, kde Floydi hrají na playback, zatímco na pozadí se promítá živý záznam. V rozhovoru Adrian Maben říká, že v té době na to byl nějaký přístroj a byla to novinka. Když pak viděl výsledek, chtěl to zrušit, ale už to nešlo. Takže v nové verzi v Saucerful of secrets použil záběry posopečných výbuchů, které mi přijdou výborné. Ale v Echoes part 2 použili ty antické animace, které jsou takové, nechci to říct, ale trapné.
Taky bych řek, že ty černobílý záběry vrátili až do director's cutu (DC), možná i proto v původní verzi nebyly, že mají prakticky nulovou informační hodnotuJoe píše:Já myslím, že ty černobílé záběry v době vydání videokazety vůbec zveřejněny nebyly. Nevím jestli tam byly při promítání v kinech.
Co mi trochu vadí na DC jsou vesmírný záběry, u kterých mi pořád není úplně jasný, co s tím mají společnýho...Floydi už přece měli svoje vesmírný období za sebou, ne? (Interstellar Overdrive apod.)
já si nemyslím, že by černobílé dokumentární záběry měly mít nulovou informační hodnotu. podle mě je tomu přesně naopak
jinak jak tu sleduji vývoj diskuse, zjišťuju, že nikdo z nás pořádně neví, co director´s cut je a co už ne - v tomto smyslu mě pak napadá otázka, co se promítalo v kinech? byly tam ty černobílé záběry nebo ne?
jinak jak tu sleduji vývoj diskuse, zjišťuju, že nikdo z nás pořádně neví, co director´s cut je a co už ne - v tomto smyslu mě pak napadá otázka, co se promítalo v kinech? byly tam ty černobílé záběry nebo ne?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
No já mám origo videokazetu - to zcela určitě není Director's cut a pak origo DVD na kterým je napsáno "Director's cut", takže myslím, že v tom trochu jasno mámfernetti píše:já si nemyslím, že by černobílé dokumentární záběry měly mít nulovou informační hodnotu. podle mě je tomu přesně naopak
- the Dark Lord
- piper
to mi pripomina tu genialni "scenu"the Dark Lord píše:To už kouří filtr i s vlastníma prstama, ne?bery píše:
"What you mean happy ? .....What you mean interesting ?"
Naposledy upravil(a) eclipse dne 05.04.2007 18:56:26, celkem upraveno 1 x.
- the Dark Lord
- piper
Ze jsi to ty, tak jsem to vyhledalthe Dark Lord píše:Obávám se, že mi to nic neříkáeclipse píše:to mi pripomina tu genialni "scenu"
"What do you mean happy ? .....What do you mean interesting ?"
http://www.youtube.com/watch?v=q1dmYUmRBzA
- the Dark Lord
- piper