Nu ták, kdo by čekal do jara. Hnusná zima se blíží, tohle zahřeje.volka.z píše:musicrecords.cz je do 12000 Kč....

Moderátor: bery
Nu ták, kdo by čekal do jara. Hnusná zima se blíží, tohle zahřeje.volka.z píše:musicrecords.cz je do 12000 Kč....
prodejce můžu doporučit...volka.z píše:fernetti píše:richarde, gratuluji!
na amazonu uk je to 12,4k kč - a to už vypadá lákavě.
ale stále odolávám a říkám si, že počkám do jara a pak možná, snad...
(a to si ještě budu muset pořídit bd přehrávač, jinak přijdu o dobrou půlku toho, co bych si v tom boxsetu koupil...)
musicrecords.cz je do 12000 Kč....
....musíš být hodný a pak to funguje, když nejsi hodný... tak to nefunguje a koupíš si to prostě sám, aneb kdo by čekal na JežíškaJend píše:Teda, chlapi, takhle před Vánocemi kupovat takové luxusní dárky sami sobě...
Tak jak to dopadlo, rozbalil jsi, nerozbalil? Já tedy skutečně zásilku obdržel a jaké bylo mé překvapení.... sice jsem to ještě nerozbalil,Richard píše:volka.z píše: Tachov - zítra
Solidárně počkám a potěším se až zítra. Takový bobřík odříkání... Schválně, jestli to vydržím.
Vydržel a nerozbalil. Jen jsem "nakoukl pod sukni" abych zjistil, jestli ji už někdo neznectil přede mnou.volka.z píše:Tak jak to dopadlo, rozbalil jsi, nerozbalil? Já tedy skutečně zásilku obdržel a jaké bylo mé překvapení.... sice jsem to ještě nerozbalil, ale měl jsem u toho dárek .... a tak cd Pf REY6-CD Obscured by Clouds 2016 Remix ...
Asi máme stejně rozbalit... nerozbalit. Pro jistotu jsem si již zarezervoval u již zmiňovaného prodejce tu levnější verzi. Ta bude v pátek
... já ještě přidám... tak jsem to dlouho nevydržel a rozbalil. Pánové je to luxus. Provedení co edice PF ještě neměly.volka.z píše:Richard píše:volka.z píše: Tachov - zítra
Solidárně počkám a potěším se až zítra. Takový bobřík odříkání... Schválně, jestli to vydržím.
Ještě posloucháš a porovnáváš? Já doposlouchal a dokoukal druhý BR disk...volka.z píše:... můj až doposlechnu...![]()
Ještě posloucháš a porovnáváš? Já doposlouchal a dokoukal třetí BR disk...Richard píše:volka.z píše:... můj až doposlechnu...![]()
fernetti píše:to jsi nám toho moc nepověděl, richarde...
Nějak nestíhám něco sesmolit...Richard píše:Večer zkusím napsat pár řádků.
A Zbyněk se taky zřejmě hluboko ponořil do poslechu. A dosud se ještě nevynořil...