já ten SACD mám a mám ho na čem přehrát a můžu říct, že to fakt rozdíl docela hodně velký je. třeba saxíkové sólo v Us and them, které jde z centru jako jediný nástroj. zní to docela hodně dobře
skypekai píše:já ten SACD mám a mám ho na čem přehrát a můžu říct, že to fakt rozdíl docela hodně velký je. třeba saxíkové sólo v Us and them, které jde z centru jako jediný nástroj. zní to docela hodně dobře
SACDcko mam taky a myslim ze uz samotna stereo stopa rozdil je
dneska to strcim do stroje a udelam rozbor
skoda ze to nemuzu prehrat qutro
mam
origo DSOTM od EMI a k 20tinam spešl edici dovoz UK
Oddělil jsem příspěvky týkající původního kvadrofonního mixu od Alana Parsonse z roku 1973 (dostupný jako hybridní DVD-Audio), který nebyl nikdy oficiálně schválen kapelou, ani vydán. Koluje jen jako bootleg.
Harman píše:btw to jsem se vám ještě nepochlubil s mikinou
no pekna, to mas nekde z dovozu nebo jsi to sehnal u nas ?
ja mam akorat DSotM tricko, ale je to z jednoho obchodu kde nakupujou tricka a delaji na ne hudebni potisky... vypada to dobre akorat to tricko neni moc kvalitni material
mikinu sem sehnal v pracovních potřebách...samotnej potisk mě stál myslím 150 nebo 200kč. je to 21x21. mám ju přes půl roku a zatím není ten potisk vůbec defektovanej
Harman píše:mikinu sem sehnal v pracovních potřebách...samotnej potisk mě stál myslím 150 nebo 200kč. je to 21x21. mám ju přes půl roku a zatím není ten potisk vůbec defektovanej
Pamatujes si jeste, kde sis to nechal potisknout?
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death