Praha 1994
Moderátor: bery
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
a 14 let od poslední studiovky PF...
A pokud David nejak rychle nedostane sklerozu, aby zapomel na vse, co ho vnitrne blokuje k nahrani PF-alba, tak uz se asi nove studiovky nedockame...
A pokud David nejak rychle nedostane sklerozu, aby zapomel na vse, co ho vnitrne blokuje k nahrani PF-alba, tak uz se asi nove studiovky nedockame...
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Strahov
Toto jsem si dovolil udělat:
Videozáznam CBTL z vystoupení Pink Floyd na Strahově s vylepšeným zvukem použitým z audionahrávky, která byla v mnohem lepší kvalitě. Někdo to tu kdysi sliboval udělat celé, ale evidentně mu na to nezbyl čas, tak jsem se pomořil alespoň s jednou písničkou. Nebylo to vůbec jednoduché, protoře Audio i Video měly odlišnou rychlost. Není to taky 100% sesynchronizované, menší odchylky si pozorný divák všimne, ale je to tak do 0,5s a je to taky mnohem lepší, než drátem do oka. I tak to dalo dost práce.
http://www.youtube.com/watch?v=yAIPMMigk3U
Videozáznam CBTL z vystoupení Pink Floyd na Strahově s vylepšeným zvukem použitým z audionahrávky, která byla v mnohem lepší kvalitě. Někdo to tu kdysi sliboval udělat celé, ale evidentně mu na to nezbyl čas, tak jsem se pomořil alespoň s jednou písničkou. Nebylo to vůbec jednoduché, protoře Audio i Video měly odlišnou rychlost. Není to taky 100% sesynchronizované, menší odchylky si pozorný divák všimne, ale je to tak do 0,5s a je to taky mnohem lepší, než drátem do oka. I tak to dalo dost práce.
http://www.youtube.com/watch?v=yAIPMMigk3U
Bus stop, rat bag, haha, charade you are
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=RTtXVrANEhURichard píše:Stejně tak je pro mne k neuvěření, že svůj příspěvek č. 999 zde píši již zcela sám....
Haló! Není tam někdo .....???
It's awfully considerate of you to think of me here
And I'm most obliged to you for making it clear
That I'm not here.
Ale jo... občas jsem tady...
Ale teď už spíše z takových "nostalgických vzpomínek".
Moc se tady nepíše a "do vrby" nerad hučím...
(Po přihlášení sem se mi objeví hláška o chybě.
A pak mne to ale přihlásí, nicméně je to asi dost odrazující.)
Na Strahově jsem byl - měl jsem to štěstí...
Slavím, ale už "nepulsuji".Richard píše:Slavíte, Pulsujete?
Papírový obal z Pulse mi zahučel, i když dioda přežila, jen už v ní neměním baterku, protože jsem začal v životě odbourávat nedůležité věci...
Floydi taky "bliknou" jen jednou za 20 let, tak co...
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
ako som spominal, mozno sem preto nik nechodi, lebo po prihlaseni cloveka vyhodi prec a s chybou "tu nic nie je". dostane sa sem jedine ten, co napriek tomu este raz zada adresu fora. BTW ide niekto do Puly?:)
Do you like our pig? We don't like him very much. Right, that's enough fun; home piggy. This next one is for all you disco fans - with a nice bouncy beat - called 'Run Like Hell'.