výborně, jende, parádní úlovky!
přidám ještě jeden, který vyšel na dvd od harvested records a je volně přístupný: https://www.youtube.com/watch?v=ivKlXDCYkOA
nemnůžu si pomoct, ale i přes tu děsně mizernou kvalitu obrazu vyniká skvělá muzika floydů a jejich hráčské výkony. opravdu to byla hudební špička a dostává mě to furt, kdykoli slyším záznamy jejich starých koncertů.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Já jsem rád za každé takové nově objevené videjko z těch dávných let. Sice jsou většinou velmi nevalné kvality a mnohdy trvají jen několik málo minut, ale stačí to na to, abych si mohl aspoň částečně představit tu atmosféru koncertů Pink Floyd v době, kdy jejich koncertní projev dosahoval absolutní špičky. Většinou to vypadá úplně jinak, než jak jsem si představoval například při čtení knížky od Nicka Masona. A často přijdu i na dost překvapivé nové poznatky. Nikdy jsem například nevěděl, že David vůbec kdy hrál na stratocaster v mém oblíbeném provedení sunburst!
Pink Floyd se Zappou je hodně zajímavá věc. Když jsem to viděl poprvé, tak jsem nevěřil svým očím. Vůbec jsem netušil, že Zappa si zahrál s Pink Floyd, natož že by to mohlo být natočeno.
(Občas, když se ty hlasy "svléknou" z hudebního podkladu, přišlo mi to i falešně - 9:34, 9:44. Ale nejsem hudebník, hádat se nebudu. )
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)