Bratr Davida Gilmoura Mark Gilmour - kytarista skupiny Scarlet Party.
Společně s Davidem Gilmourem ho můžeme vidět na koncertě Live at the Hammersmith Odeon -1984.
Zde Scarlet Party ve skladbě Eyes Of Ice:
https://www.youtube.com/watch?v=offrOEV1080
Mark Gilmour
Moderátor: bery
Mark Gilmour
Welcome my son, welcome to the machine
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mark Gilmour
Hmm, zjišťuju že pořád se můžu něco nového dozvědět, netušil jsem že je to bratr, dík Richarde.
...and after all we're only ordinary men
Nene, tam s Davidem nehrál. Ale je vidět v několika málo klipech, které David vyydal ke svému prvnímu albu z roku 1978.Richard píše:Společně s Davidem Gilmourem ho můžeme vidět na koncertě Live at the Hammersmith Odeon -1984.
What do you mean interesting?
No jo, pravda, díky za opravu. Někde tu mám jeden klip uložen, musím se po něm podívat.Jend píše:Nene, tam s Davidem nehrál.
Díky
Škoda že ten Davidův bratr je tam pořád jaksi schovaný ve stínu a v celém setu promo videií k tomu albu je tam vidět nejmíň ze všech
Jinak mám pocit, že v tomto videu David poprvé vystoupil se zcela černým stratocasterem, tehdy ještě s nelakovaným palisandrovým hmatníkem.
Škoda že ten Davidův bratr je tam pořád jaksi schovaný ve stínu a v celém setu promo videií k tomu albu je tam vidět nejmíň ze všech
Jinak mám pocit, že v tomto videu David poprvé vystoupil se zcela černým stratocasterem, tehdy ještě s nelakovaným palisandrovým hmatníkem.
What do you mean interesting?