jarecek píše:to, ze je final cut min znamy, urcite svoji roli sehralo. ale rekl bych, ze i na solovy veci publikum reagovalo lip, nez na final cut (a pritom je to jeste pf, i kdyz dost v uvozovkach). spis vidim problem v tom, ze final cut je vnimano opravdu (narozdil treba od atd) jako takovej nepodarek, co se uplacal ze zbytku zdi. a navic je to urcite pro radu lidi symbol rozpadu pf, i kdyz je zcela obvious, ze ten rozpad zacal uz vlastne od dsotm. tedy od doby, kdy si na autorstvi pf zacal waters delat monopol.bery píše: Pokud jde o menší ovace písní z Final Cutu a Rogerových sólovek - to je zmíněno snad ve všech recenzích a reportech, no řekl bych že je to tím že většina lidí co tam byla znají hlavně Pink Floyd, přiznejme si že fanoušků Rogera Waterse je rozhodně méně než fanoušků PF.
Většina lidí co tam byla zná Wall, DSOTM, WYWH.. takže mě to vůbec nepřekvapilo.
Kdyby tam byli jen fanoušci RW tak by se určitě nejvíc řvalo právě u písní z ATD, Final Cutu, The Wall samozřejmě....
Nemám nic proti FINAL CUTu, ba dokonce je to jedno z mých hodně oblíbených alb, možná i nejvíce oblíbené. To že hrál skladby z tohoto výborného alba mi vůbec nevadilo, právě mě to spíš nabudilo na druhou polovinu k mému oblíbenému DSOTM. Vím, že hodně lidí nemá rádo tohle album, ale já mezi ně nepatřím.