Co zazpivame Rogerovi? Welcome to the Prague, Roger!
Moderátor: bery
- the Dark Lord
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jo máme tady o tom thread http://pinkfloyd.o106.com/forum/viewtopic.php?t=508.
btw. to video jsem na youtube nahrál já a nevím jestli jsem neporušil nejakou licenci...
btw. to video jsem na youtube nahrál já a nevím jestli jsem neporušil nejakou licenci...
...and after all we're only ordinary men
- the Dark Lord
- piper
ja bych zrovna na Youtube zadnou licenci neresil tam ji porusuje kazdy druhybery píše:Jo máme tady o tom thread http://pinkfloyd.o106.com/forum/viewtopic.php?t=508.
- the Dark Lord
- piper
S tím "the Czech republic" mi to ujelo, samozřejmě, že to tam má bejt, v tom fofru, co jsem tu nahrávku dělal, jsem si na to ani nevzdech Šlo by to zazpívat i s tim "the", ale bylo by to o něco krkolomnější, asi fakt nebude takovej problém, když to tam nebude, ne?
O tom Swisslandu jsem taky dost pochyboval, ale to slovo se mi tak zalíbilo, že jsem ho tam musel nechat
O tom Swisslandu jsem taky dost pochyboval, ale to slovo se mi tak zalíbilo, že jsem ho tam musel nechat
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
Tak jsem se o tom bavil s kámošem a mým kolegou nadřízeným - oba nezávisle podotkli, že je to moc dlouhý...A kolega prohlásil, že na uvítací song nějak moc smutný
S tou dýlkou na tom možná něco bude - co takhle vybrat jenom jednu sloku? Vím, že to nění jednoduchá volba, mě se atky líbí obě...Navíc jak si představujete eventuální přechod mezi slokama...? Že budeme podupávat do rytmu?
A prosím prosím, když už sbormistr, tak alespoň se "s"
S tou dýlkou na tom možná něco bude - co takhle vybrat jenom jednu sloku? Vím, že to nění jednoduchá volba, mě se atky líbí obě...Navíc jak si představujete eventuální přechod mezi slokama...? Že budeme podupávat do rytmu?
A prosím prosím, když už sbormistr, tak alespoň se "s"
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Dlouhý?!?!?Jádro píše:Tak jsem se o tom bavil s kámošem a mým kolegou nadřízeným - oba nezávisle podotkli, že je to moc dlouhý
Vzdyt se to da odspivat za 2 - 3 minuty !!! Tak co jeste chce???
(Krome toho - uz neni cas na nejake rošády - dve sloky jako v originalu - za chvilku je to hotovy. Taky si nemyslim, ze tam roger bude stat za zavesem a cekat, aby hned vykoukl a zatleskal nam. Tj. v realu odejde z podia dat si neco na piti a sprchu - a v co my vsichni DOUFAME je, ze az snad on, nebo nekdo zaslysi, ze se neco deje v hale, ze se vrati - a to taky bude urcitou chvilku trvat - takze mu musime DAT CAS, aby se vratil - tj. z tohto hlediska bude lepsi pokud to budeme zpivat dele - klidne i 2x 2 sloky s mirnou prestavkou - chvilku to potrva nez se vrati... (muj nazor)
1. To neni smutny, ale pompezni!!!Jádro píše:...A kolega prohlásil, že na uvítací song nějak moc smutný
2. Kdyz je to pomalsi, tak je dost pravdepodobne, ze se do frazovani spolu trefime - jde o to, nadrilovat demo.
Podle mne to neni dlouhy, spis kratky - cele to nepotrva dele nez 4 minuty (pocitam i s rezervou).Jádro píše:S tou dýlkou na tom možná něco bude - co takhle vybrat jenom jednu sloku? Vím, že to nění jednoduchá volba, mě se atky líbí obě
Dve varianty:Jádro píše:...Navíc jak si představujete eventuální přechod mezi slokama...? Že budeme podupávat do rytmu?
1. Pokud nas nekdo z kapely doprovodi - tak prestavku mezi slokama nechame na nem - at si improvizuje
2. Pokud v tom budeme samy s nasimi hlasy - nedelal bych zadnou prestavku a zpival bych dal...
Yá bít cyzynetz, yá se f tom michat kdy s a z (je to porad naopak, nez u nas a nekdy ne - uz na to nemam volny bunky... )Jádro píše:A prosím prosím, když už sbormistr, tak alespoň se "s"