Taky pěkný fotky! Škoda, že tu k nim nemáme jeho vlastní komentář. Ale kdo ví, co není ještě může být...Roman píše:A ještě pár fotek očima Jirky Rogla z Rádia Beat
http://www.radiobeat.cz/cs/1/15296/roge ... rky-rogla/
Ještě dodám něco za sebe.
Zcela jasně si vybavuji zvuk předchozích Rogerových koncertů. Vždy byl skvělý, ale takhle krystalicky čistý a vyvážený zvuk v hale jsem nikdy neslyšel. Navíc hlasitost byla ideální a po koncertu jsem netrpěl dočasnou ztrátou sluchu.
Dalekohled jsem si kdysi zakoupil těsně před koncertem Davida Gilmoura v Rakousku a celý koncert jsem se za to chválil. Ale do Prahy jsem ho netroufal vzít. Už vidím, jak mě s tím sekuriťák vyhodí až do depozita a já budu znova absolvovat tu tlačenku. I tak jsme s Romanem horní patroJend píše:Bohužel jsem na prodej stupenek zareagoval přiliš pozdě a zbyla na mě už jen místa, kde by své uplatnění našel i hvězdářský teleskop
brali poklusem, abychom stihli začátek.
Já to praktikuji přesně opačně. Mám zkušenost, že když nastuduji záznam předem, tak koncert samotný se lépe pamatuje a vryje do paměti.Jend píše:Videa ze současného turné jsem záměrně nesledoval, aby byl prostor pro překvapení.
I tak není o mnohá překvapení a potěšení nouze. Opačný efekt jsem zažil po návratu ze Strahova v roce 1994, kdy jsem měl dočasně pocit, že
celý koncert se mi jen zdál a pamatuji si jen pár útržků.
Též jsem byl mile překvapen zpěvem a tak trochu i tím jejich plastovým vzhledem . Což je ale fuk. Spíš mě celou dobu pronásledujebery píše:... mile mě překvapily ty dvě zpěvačky, Great Gig v pohodě, back vokály dokonalé, celkově mi tam pasovaly (zbytečné obavy)..
myšlenka, že takové skvělé vokalistky by na tom představení mohly být tři!
Ba ne, čte se dost, ale píše se málo.fernetti píše:... jinak jsem to včera nenapsal, ale furt mi to bylo divné, proč waters nehrál wait for her - pro mě nejsilnější (nejintimnější) skladbu z jeho poslední desky - byla jako přídavek na druhém koncertu včera - před c-numb namísto mother, kterou hráli den před tím! video z toho na joutube jsou, dávat sem odkaz nebudu, bo to stejně nikdo nečte...
A je fakt škoda, že Wait for Her v pátek nebyla, tu bych si dal líbit. Odkaz dám tedy sám, je přímo z Prahy:
https://www.youtube.com/watch?v=cYoZfu0J0l4