The Wall (1980-1981)
Moderátor: bery
The Wall (1980-1981)
trošičku na rozhýbání sem pro inspiraci hážu pár obrázků z tohoto legendárního turné, díky kterému se pink floyd stali nesmrtelní:
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- md8590forever
- piper
no podle dvou fotek tvrdit, že se david blbě ksichtil po celou tour, mi nepřijde jako moc fér - najdu ti dalších deset, na kterých roger nevypadá o dost líp:D
mně by ale docela vážně zajímalo, jak to udělali, aby jim ta zeď nespadla? když se podívám třeba na ty první fotky, tak je vidět, že některé "cihly" z ní docela dost nebezpečně vyčuhují a podle mě je docela haluz, že jim to nepopadalo na hlavu dřív, než kdy to měli bedňáci doopravdy zbourat. taky jsem vždycky četl, že "cihly" byly polystyrenové, ale podle tohoto obrázku to vypadá na obyč. papírový papundekl a k tomu ještě zezadu dírama vylehčený:
mně by ale docela vážně zajímalo, jak to udělali, aby jim ta zeď nespadla? když se podívám třeba na ty první fotky, tak je vidět, že některé "cihly" z ní docela dost nebezpečně vyčuhují a podle mě je docela haluz, že jim to nepopadalo na hlavu dřív, než kdy to měli bedňáci doopravdy zbourat. taky jsem vždycky četl, že "cihly" byly polystyrenové, ale podle tohoto obrázku to vypadá na obyč. papírový papundekl a k tomu ještě zezadu dírama vylehčený:
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- Jiří Engliš
- piper
The Wall
Odkudpak máš tyhle fotky z www.pinkfloydz.com ???Díky za odpověď.
Mám knihu Comfortably Numb Vernona Fitche ,ale nemám skener .Zkusím nafotit až někdy přijede brácha s digifoťákem.Jsou tam hezké kresby a schémata.Samozřejmě spousta dalších detailů všechny týkající se The Wall.
Mám knihu Comfortably Numb Vernona Fitche ,ale nemám skener .Zkusím nafotit až někdy přijede brácha s digifoťákem.Jsou tam hezké kresby a schémata.Samozřejmě spousta dalších detailů všechny týkající se The Wall.
- the Dark Lord
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ne ze bych se v tom nejak vyznal - ale kdyz jako "pravak" otocis kytaru na "levaka" - tak se na tu kytaru musi brnkat naopak (od zdola nahoru)... co mi prijde jako dost komplikovane - nejdriv hrat jako pravak pak hned jako levak + vymenit nastroj pro levaka za nastroj pro pravaka ...
Naposledy upravil(a) proti dne 17.05.2007 7:55:49, celkem upraveno 1 x.
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)