Co bylo před Pink Floyd?
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Co bylo před Pink Floyd?
Našel jsem zajimavou fotku se Sydem a Rogerem na kytaru
...and after all we're only ordinary men
Re: Co bylo před Pink Floyd?
Moc se mi líbí to pekelný Rogerovo soustředěníbery píše:Našel jsem zajimavou fotku se Sydem a Rogerem na kytaru
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
ten chlápek vzadu je opravdu bob klose (správně se jmenuje rado a ne bob) a zpěvákem je chris dennis (o tom jsem nikdy nic bližšího nečetl) a nejspíš jde o velmi ranou podobu budoucích pink floyd - takže sigma six, architectural abdabs nebo něco podobného... na fotce není vidět nick a rick, takže dost možná jde o záběr z nějakého vystoupení, kde hrál každý, kdo se zorvna připletl kolem. před časem jsem četl moc pěkné povídání o životě v cambridge koncem 50. a začátkem 60. let a co si pamatuju dobře je to, že v té době to v cambridge opravdu žilo, lidi se znali navzájem a příležitostných kapel tam bylo v té době docela hodně. jestli to někde najdu, hodím sem link - fakt to stojí za počtení.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
Jakýsi překlad tohohle konkrétního článku jsem udělal a mám ho doma, takže ještě dodám, ale když se pokusíte si to vyluštit z tý fotky, vyčtete zajímavý seznam členů:já, the Dark Lord, jsem v pondělí 22. srpna MMV píše:A co říkáte na tenhle snímek z nejnovějšího vydáni The Regent Street Poly Magazine:
Článek jsem již přeložil (včetně překlepů) a poslal Janě do její rubriky "Z novin a časopisů" - ještě to tam sice nevisí, ale třeba bude.
----------------------------------------------------------------------------------------------
DODATEK:
Vzhledem k tomu, že původní odkaz je na čas mimo, přidávám i verzi z italských stránek, kterou jsem luštil při překládání
NICK MASON
RICK WRIGHT
ROGER WALTERS
CLIVE METCALF
KEITH NOBLE
JULLIETTE GALE
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Historka o tom že Roger se po svém sestupu od rytmické kytary na baskytaru bál aby neskončil jako bubeník je celkem známá, vždycky mě ale zajímalo co na to Nick.
Nick se bál že v takovém připadě by skončil nejspíš jako roadie
Nick se bál že v takovém připadě by skončil nejspíš jako roadie
Nick Mason v Inside Out píše:At this point Roger was designated rhytm guitarist. He was only relegated to bass later when a refusal to spend extra money for an electric guitar, combined with Syd Barrett's arrival, forced him to take o more lowly position. As he later remarked, "thank God I wasnt pushed down to the drumkit" I have to agree with that sentiment. If Roger was drumming , I suppose i'd endedup as the roadie
...and after all we're only ordinary men
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Takze za svou karieru vdeci Roger Sydovi, a Nick Rogerovi.
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Re: Co bylo před Pink Floyd?
Jedna živá a skutečně historická nahrávka - Pink Anderson - She Knows How To Stretch It:
https://www.youtube.com/watch?v=nHT_f_Z6sRk
https://www.youtube.com/watch?v=nHT_f_Z6sRk
Welcome my son, welcome to the machine