Harman píše:proti píše:Strihat se to bude - podobne jako na Pulse...
Na Pulse akorát přeházeli pořadí pár písniček v setlistu, jednu nebo dvě vystřihli, zkrátili sólo v CN. tam šlo o jiný úpravy, spíš dohrávky a dozpěvy nečistých tónů apod.
No vzdyt o to jde toho strihani je tam "akorat" dost.
Priznavam se bez muceni, ani zdaleka nejsem nejaky zvukovy expert, takze nevim presne co a kde se vystrihlo, zkratilo a pod. Ale cetl jsem jeden rozhovor s Davidem o Pulse, ktery rikal, ze samozrejme pokud je na nahravce nekde nejaka chybka, ktera by ho mrzela, tak se to "opravi"...
Neni Puse sestaven z dvou koncertu? (nekde jsem o tom cetl, ale zda je to pravda...)
Jedno vsak vim - kdyz sel ten koncert Live i u nas v CR v televizi, tak tam byl 2x nejaky sound z kytary v Shine On - a ejhle - na DVD Pulse neni. Taky David nezaspival na konci High Hopes posledni slova "for ever and ever" protoze si presedal ke svemu "zehlicimu prknu" a na Pulse "for ever and ever" zazni... Takze z toho vyvozuji, ze nejake upravy tam byly - zda to nekdo nazve strihani nebo jen jako "uprava" je vec nazoru...
(ale snad se mylim, jsem moc Comfortably Numb na to, abych si sel ted pustit Pulse a vyhrabat Videokazetu, kde je zaznam z CT2 (pokud jeste funguje)...)